DSC04297Programul „Zentiva Expres” oferă oportunitatea de angajare elevilor AMF in cadrul Companiei Zentiva 

 

Elevii şcolii din noastre Anul II AMF au posibilitatea de participa la cea de-a doua ediţie a programului educativ „Zentiva Express” desfaşurat de Compania Zentiva şi Asociaţia Şcoala de Valori în perioada vacanţei de vara 2013. Înscrierile se pot face până pe 7.06.2013 prin completarea unui formular de pe site-ul http://www.scoaladevalori.ro/ro/impact/projects/zentivaexpress/

 

şi un număr de 50 de elevi liceeni şi din Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” vor fi selecţionaţi pentru a participa la prima etapa a programului – cursuri de dezvoltare personală în cadrul Şcolii de Vară, care se va desfăşura în perioada 1-5 Iulie a.c. În etapa a doua a programului, care constituie efectuarea unei săptămâni de practică în cadrul Companiei Zentiva, vor fi selectaţi 30 de participanţi, din care doar 15 cei mai buni vor primi burse de studii în valoare de 4000 ron/an şi oportunitatea de a fi angajaţi în Compania Zentiva după absolvirea studiilor. Până la data de 6.06.2013 au fost depuse 160 de candidaturi, a anunţat doamna Larisa Şerban, manager al proiectului din cadrul Asociaţiei Şcolii de Valori. 

 

„Ii multumesc Larisei pentru prezentarea pe care a susţinut-o în faţa colegilor mei şi le doresc să beneficieze de aceasta oportunitate, în număr cât mai mare. Anul trecut noi am avut mult mai puţine informaţii referitor la acest program şi am ne-am înscris la preselecţie doar 3 colegi, din care am fost selectata doar eu şi apoi m-am calificat şi în etapa finală. Am foarte multe de învăţat din această experienţă şi pentru mine e important şi faptul că voi avea oportunitatea de a lucra după absolvire într-o companie producătoare de medicamente de renume, cum este Zentiva”, a spus Adina Creţu, elevă în Anul II C, AMF, care a participat la programul „Şcoala de Vară – Zentiva Express” din vara lui 2012 şi s-a calificat printre cei 15 câstigători ai unei burse Zentiva. 

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” va semna un nou acord de parteneriat cu Zentiva România, parte a grupului Sanofi-Aventis, unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice. În cadrul acestei colaborari, o serie de elevi ai şcolii noastre din anul II, calificarea profesională Asistent Medical de Farmacie, vor putea participa  la cea de  a doua ediție a proiectului Zentiva Express;  prin implementarea acestuia se doreşte specializarea unui numar de 15 elevi care la absolvirea şcolii să poată fi angajați în compania producătoare de medicamente.

Prin proiectul derulat de Compania Zentiva în parteneriat cu Asociaţia Şcoala de Valori şi o serie de licee tehnice şi şcoli postliceale, se urmăreşte crearea unui cadru în care elevii sa aibă un prim contact cu piața forței de muncă, participarea acestora la sesiuni de dezvoltare personală și profesională în cadrul Școlii de Vară, precum şi  efectuarea unui stagiu de practică în fabrică.

La Finalul Şcolii de Vară se vor acorda 15 burse elevilor cu perfomanțe deosebite în cadrul programului. După finalizarea studiilor, compania Zentiva le va oferi premianţilor locuri de muncă pe termen lung. 

Prezentarea proiectului „Zentiva Express” va fi susţinută în faţa elevilor şcolii nostre joi, 06.06.2013, la ora 10.30, în campusul din str. Valter Mărăcineanu, nr.1.

 {gallery}zentiva_iunie{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 133

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes