Parteneriatul Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” cu Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România ( OAMGMAMR ) – Filiala București deschide reale perspective profesorilor noștri de nursing, implicați în procesul pregătirii profesionale a elevilor dornici să îmbrățișeze cariera de asistent medical.

Școala noastră formează de 29 de ani asistenți medicali, la standarde de calitate ce respectă normele naționale și europene în vigoare. Excelența în pregătirea teoretică și practică a elevilor noștri este certificată și de integrarea rapidă a absolvenților, pe piața muncii din țară și străinătate.

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala București facilitează extinderea unui demers unitar și eterogen al acordării îngrijirilor medicale. În acest sens, lectorii universitari implicați în programul OAMGMAMR vin în sprijinul școlii noastre prin organizarea unui Workshop, cu tema: „Dosarul de îngrijire. Planul de îngrijire”. Evenimentul se va desfășura vineri, 15 noiembrie 2019, în intervalul orar 10:00 -14:00, la sediul din str. Avrig nr. 12.

Pentru concertarea tuturor acestor acțiuni, concretizate în studii de evaluare a modalităților de implementare a Dosarului de îngrijire și a Planului de îngrijire conform Ghidului național, îi mulțumim doamnei Doina Carmen Mazilu, Președinte al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – Filiala București.

 

Prof. Adriana PĂUNESCU

Responsabil Comisia pentru monitorizarea inserției absolvenților pe piața muncii (Clubul Absolvenților)

 

Prof. Raluca BRAD

Director Comunicare și Marketing

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 165

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes