VREI SĂ DEVII ASISTENT MEDICAL?
MEDITAŢII GRATUITE PENTRU BACALAUREAT!
 
Nu pierde timpul, PREÎNSCRIE-TE ACUM la ADMITEREA 2015-2016 şi pregăteşte-te împreună cu noi, până la vară, pentru BAC. Anul acesta doar 38% din liceeni au obţinut note de promovare la simularea examenului de bacalaureat!
Vezi afirmaţia ministrului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Câmpeanu http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Educatie/

Vă invităm să luptăm împreună împotriva acestui procent!!! 
Cu o experienţă de 25 de ani în educaţia pentru sănătate, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a lansat programul de MEDITATII GRATUITE PENTRU BACALAUREAT, tocmai pentru a face diferenţa între învăţământul de stat şi cel particular. 
Oferim un sprijin real elevilor de liceu care doresc să urmeze o carieră de asistent medical, în vederea absolvirii examenului maturităţii. Poţi urma învăţământul postliceal cu sau fără BACALAUREAT, Conform Legii nr. 1/2011, Art 44 (9)
Noi considerăm că bacalaureatul este important, dar îl poţi absolvi şi la 18 ani, şi la 19, şi la 20 chiar şi la 21 de ani …. Între timp te pregăteşti pentru una dintre cele mai căutate profesii pe piaţa muncii atât în România cât şi în străinătate!
 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 174

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes