Scoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a lansat PROGRAMUL DE MEDITAŢII GRATUITE pentru EXAMENUL DE BACALAUREAT! 

ÎNSCRIE-TE/ PREÎNSCRIE-TE ACUM pentru a-ţi asigura o carieră într-o profesie nobilă şi rezerva-ţi locul în cea mai căutată şcoală postliceală sanitară din BUCUREŞTI! La vară o sa ai doar emoţiile pentru BAC, dar noi te ajutăm să obţii rezultate cât mai bune!
Acest examen al maturităţii nu este necesar nici la înscriere, nici la absolvire, nici la angajare în profesia de Asistent Medical, dar noi susţinem că e bine să îl ai şi de aceea te sprijinim, fără nici un cost din partea ta, să te pregăteşti la disciplinele pe care le-ai ales! 
VEZI AICI PLANIFICAREA ORELOR DE MEDITAŢII!
Este o investiţie pe care împreună o facem în viitorul tău!
Poţi intra în cadrul acestui program de MEDITAŢII GRATUITE odată cu depunerea dosarului de Admitere, DOAR PRIN completarea unei cereri la secretariat, în care să precizezi care sunt materiile la care te înscrii pentru meditaţii.
Programul de MEDITAŢII GRATUITE se adresează atât elevilor de liceu, cât şi absolvenţilor de liceu din anii anteriori care nu au luat încă examenul de Bacalaureat, dar doresc să urmeze cariera de asistent medical şi se inscriu/preînscriu la şcoala noastră pentru ADMITEREA 2015.
ÎNSCRIE-TE PÂNĂ LA 31 MARTIE ŞI VEI AVEA 
BONUS 450 Lei!
– PÂNĂ LA 31 MARTIE NU PLATEŞTI TAXA DE ÎNSCRIERE 
ŞI
– PÂNĂ LA 30 MAI BENEFICIEZI ŞI DE REDUCEREA DE 300 RON LA TAXA DE ŞCOLARIZARE PENTRU ANUL I!
 
DACĂ AI CHEMARE PENTRU ACESTĂ PROFESIE CĂUTATĂ ÎN EUROPA, POȚI DA BACALAUREATUL LA 18 LA 19 LA 20 SAU LA 21 DE ANI FĂRĂ SĂ PIERZI NIMIC …. DIMPOTRIVĂ!!!

Prin şcolarizarea pentru formarea în profesia de asistent medical ai şansa să iei bacalaureatul, în caz că nu vei reuşi în sesiunile din acest an!

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 93

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes