Şcoala noastră va fi reprezentată anul acesta în Olanda la cea de-a 22-a conferinţă a Modulului European de Nursing de prof. Larisa Bănică, Coordonator ENM şi prof. Gina Tulache, Responsabil Catedră Nursing.

Evenimentul găzduit anul acesta de Hogeschool – University of Applied Sciences Leiden, în perioada 09-12 Aprilie, reuneşte reprezentanţii a celor 30 de membrii activi ai reţelei, cele mai bune colegii şi universităţi de nursing din 14 ţări europene.

Hogeschool – University of Applied Sciences Leiden, Olanda este o universitate de renume internațional ce oferă o paletă bogată de specializări în diferite domenii. Elevii interesați să participe la schimburile ENM în această universitate pot să acceseze pagina http://www.hsleiden.nl/english pentru mai multe detalii.

„Misiunea noastră prin participarea la această conferință este de a promova valorile Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” și de a sublinia importanța schimburilor de elevi în asigurarea unei educații adecvate pentru elevii școlii, în scopul  obținerii unor parametrii de performanță cât mai ridicaţi și la standarde europene în profesia de asistent medical”, a afirmat prof. Larisa Bănică, Responsabil ENM.

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 81

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes