Joi, 19 septembrie 2019, un grup de 18 elevi ai claselor I D – AMG și I E – AMG, însoțiți de prof. Daniela Vlădescu și prof. Corina Bucur, a onorat invitația Clinicilor Dent Estet de a participa la Ziua Porților Deschise.

 

„Am fost întâmpinați cu o atitudine deschisă și primitoare de către reprezentanții clinicii. Surpriza a fost să fim preluați și ghidați chiar de Adrian Cozma, fost elev al școlii, absolvent al promoției de anul acesta. Adrian ne-a explicat cu răbdare și profesionalism care sunt pașii activității de asistent medical de stomatologie în Clinicile Dent Estet și ne-a răspuns cu amabilitate la orice întrebare.

Clinicile Dent Estet au trei sedii, situate ultracentral. Echipa școlii noastre a vizitat două dintre acestea – DENT ESTET Aviatorilor – dedicat adulților și DENT ESTET 4 TEENS, pentru copii și adolescenți, adaptat specificului acestor vârste.

Am rămas cu toții plăcut impresionați de aceste clinici și de oamenii care lucrează acolo, iar fotografiile de la fața locului sunt relevante în acest sens!” – a afirmat prof. Corina Bucur.

 

Toți cei prezenți au avut ocazia să afle informații utile despre domeniul stomatologiei, despre rolul asistentului medical într-un cabinet stomatologic și au descoperit noi oportunități pentru cariera profesională, într-un domeniu aflat în continuă dezvoltare.

Mulțumim întregului personal Dent Estet!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 194

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes