Ați descoperit că aveți aptitudini pentru profesia de asistent medical și doriți să obțineți o calificare în acest domeniu? Continuăm înscrierile la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”!

Acum a sosit momentul în care trebuie să hotărâți calea pe care veți merge mai departe. Aveți posibilitatea să vă înscrieți cu sau fără diploma de Bacalaureat. Dacă doriți să vă pregătiți pentru o calificare sau doriți o schimbare în carieră, e timpul să luați o decizie!

Puteți opta pentru a urma o facultate, dar de cele mai multe ori diploma nu vă garantează și posibilitatea de a practica profesia pentru care v-ați pregătit. În școala noastră, mulți dintre elevi au și studii universitare, dar doresc să se reorienteze profesional, având în vedere dinamica pieței muncii din domeniul sănătății.

 

O profesie nobilă, cu mare căutare pe piața muncii!

Profesia de Asistent Medical, cu cele 3 calificări în care noi vă propunem să vă pregătiți:

– Asistent Medical Generalist,

– Asistent Medical de Farmacie,

– Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare,

este mereu actuală și vă oferă posibilități de angajare atât în țară, cât și în străinătate. Fiecare calificare are atuurile sale.

 

EFORT COMUN: ȘCOALĂ – PARTENERI PRACTICĂ – ELEV

Urmând cursurile celei mai renumite școli postliceale sanitare private din București, cu o experiență de 29 de ani în Educația pentru Sănătate, veți fi pregătiți la nivel european. Certificatele de absolvire sunt recunoscute în Europa!

Școala are parteneriate încheiate cu un număr important de spitale de stat și particulare din București, lanțuri de farmacii, centre de balneofiziokinetoterapie și recuperare, care participă la pregătirea practică a elevilor, dar sunt și potențiali angajatori.

Procesul de educație reprezintă un parteneriat între ȘCOALĂ, PARTENERI ÎN PREGĂTIREA PRACTICĂ și ELEV.

Așadar, în calitate de elev, este necesar să vă doriți cu adevărat să vă dedicați unei misiuni nobile, care cere dăruire și vocație.

 

EXPERIENȚĂ  INTERNAȚIONALĂ

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” derulează proiecte internaționale în cadrul cărora elevii școlii au posibilitatea de a participa la stagii clinice desfășurate în spitale din cele mai performante sisteme de sănătate din Europa: Anglia, Finlanda, Suedia, Norvegia, Elveția, Danemarca, Olanda, Belgia, Spania etc.

Din anul 1999 suntem membri ai Modulului European de Nursing (ENM), în cadrul căruia organizăm schimburi de experiență cu școli și universități de nursing din țări europene, oferind burse de studiu participanților. Derulăm, de asemenea, parteneriate bilaterale cu univerități și colegii europene, precum și proiecte europene de mobilitate în cadrul programului Erasmus+.

 

VIAȚA DE ELEV

Vă anunțăm de acum că cei 3 ani de școală nu vor fi întotdeauna ușori, dar noi ne vom strădui să-i facem cei mai frumoși din viața voastră! În permanență, o echipă profesionistă va fi alături pentru a vă sprijini!

Pe lângă cursurile cuprinse în curriculum, prin care veți dobândi setul de cunoștințe, aptitudini și atitudini pentru practicarea profesiei de asistent medical, veți participa și la o serie de alte cursuri și activități extrașcolare, care vă vor asigura o formare complexă.

 

SUPORT LA ANGAJARE

Pentru a deveni cu adevărat competitivi pe orice piață a forței de muncă din Europa va trebui să vorbiți cel puțin o limbă de circulație europeană, iar pentru asta puteți participa la cursuri de limbi străine organizate în școală.

Clubul Absolvenților vă va sprijini în orientarea profesională, prin programe și cursuri masterclass derulate împreună cu partenerii școlii – potențiali angajatori.

 

Pe scurt, vă oferim șansa la:

O EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU O EUROPĂ MAI SĂNĂTOASĂ!

 

CAMPANIA DE ADMITERE CONTINUĂ!

Dacă aveți chemare pentru a lucra cu oamenii în domeniul medical şi a face bine semenilor dumneavoastră, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” vă oferă cea mai bună opţiune pentru a vă urma vocaţia!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 61

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes