Unii oameni au visuri pe care nu și le pot împlini niciodată, unii oameni își împlinesc dorințele și se simt fericiți.

Există și oameni care, deși au un vis, nu și-l pot îndeplini decât mai târziu, dar, pentru nimeni niciodată nu e prea târziu să-și urmeze calea.

Eu mi-am dorit să lucrez în domeniul farmaceutic, nu din copilărie cum spun copiii când îi întrebi ce vor să se facă când vor fi mari, ci a fost o dorință care s-a conturat de-a lungul anilor. Ce poate fi mai frumos decât să fii de folos oamenilor, să îi poți ajuta? Nu e o idealizare a unei profesii, însă profesia de asistent de farmacie a fost și este una dintre cele mai frumoase deoarece implică, pe lângă competențele profesionale, și acea latură umană atât de necesară în relația cu oamenii, cu pacienții.

Atmosfera curată, îngrijită, multitudinea de produse farmaceutice așezate frumos și ordonat pe rafturi după criterii specifice, m-au atras mereu. Acum, urmând cursurile școlii de asistenți de farmacie, de fiecare dată când intru într-o farmacie nu pot să nu mă gândesc că, într-o zi, voi fi și eu acolo. Sunt conștientă că nu va fi ușor. Această profesie va aduce mereu noi provocări și poate unele dificultăți din punct de vedere profesional. Dar, eu cred că empatia față de oameni este esențială. Îmi urmez visul, lucrez la realizarea lui, conștientizez că, pe lângă pregătirea pentru a deveni un profesionist în domeniul farmaceutic, profesia presupune și abilități de comunicare importante în relația cu pacientul, capacitatea de a învăța mereu de la cei din jur și din diferite experiențe.

Aș vrea să cred că voi fi omul potrivit la locul potrivit, chiar dacă timpul a luat-o puțin înainte în cazul meu. Aș vrea să cred că, în spatele halatului alb, voi fi un OM și un bun profesionist.

Gabriela Roxana CRISTEA

II A – calificarea Asistent medical de farmacie

 

Profesia de ASISTENT MEDICAL DE FARMACIE – mereu actuală, provocatoare și ofertantă – o profesie cu trecut și viitor! Te așteptăm alături de noi! CAMPANIA DE ADMITERE CONTINUĂ!

Video: https://youtu.be/n2B6PNuEzKA

 

AVEM EDUCAȚIA PENTRU SĂNĂTATE ÎN INIMĂ

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” BUCUREȘTI

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, București – tel / fax: +4021.610.70.68;

contact@scoalacdavila.ro, www.scoalacdavila.ro

www.scoalacdavila.ro/admitere2021

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 118

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes