Școala Postliceală Sanitară ,,Carol Davila” continuă înscrierile pentru elevii din anii II și III, calificarea asistent medical generalist, pentru realizarea unor stagii de practică în Clinicile stomatologice „Dr. Leahu”. 

Unul din obiectivele stabilite pentru acest program îl reprezintă asigurarea formării clinice pe serviciile de stomatologie de către Clinicile „Dr. Leahu”, asigurându-se toate condițiile necesare în vederea formării profesionale practice complete și corecte a elevilor, sub coordonarea și îndrumarea personalului medical al Clinicilor „Dr. Leahu”.

Având în vedere că, în acest domeniu medical nu a mai existat nicio formă de specializare în ultimii ani, proiectul oferă o soluție unor probleme majore de asistență medicală, într-un domeniu extrem de dificil care vizează serviciile stomatologice.

În urma acestor stagii se vor acorda de către SC Implant Exert SRL ( Clinicile „Dr. Leahu” ) 10 burse de merit în valoare totală de 16.000 lei.

Înscrierea elevilor se face pe baza depunerii dosarului, în 2 exemplare, la Catedra de Nursing și Științe.

Detalii despre documentele necesare pentru înscriere veți găsi accesând link-ul de mai jos:

https://scoalacdavila.ro/selectie-pentru-burse-si-stagiu-de-practica-in-clinicile-dr-leahu.

Redăm mai jos câteva din impresiile elevilor noștri din anul III, participanți la acest program:

„Având în vedere că programa noastră școlară nu conține modulul Stomatologie, stagiul în Clinicile „Dr. Leahu” a fost o oportunitate inedită de a explora și acest domeniu, de care sunt sigură că foarte mulți elevi din școala noastră ar fi interesați. Sincer, nu mă așteptam să îmi placă. Însă, adevărul este că m-a încântat și acum mi-ar plăcea extrem de mult să lucrez în acest domeniu după absolvire. Personalul a fost de nota zece, atât medicii, cât și doamnele asistente care ne-au ajutat și ne-au explicat totul de la zero, încă din prima zi. Toată lumea a avut foarte multă răbdare cu noi. Prima săptămână a fost puțin copleșitoare, până am reușit să învăț instrumentarul și materialele. Dar, după ce am reușit să îmi însușesc aceste lucruri, totul a devenit extrem de frumos. Adevărul este că stomatologia este complexă, dar și foarte frumoasă. Sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor de la Clinicile „Dr. Leahu” pentru că mi-au oferit șansa să particip la acest stagiu, începând cu minunata doamnă dr. Ligia Baran, medic dentist, care ne-a ajutat în mod constant și ne-a ghidat pas cu pas. Le recomand tuturor colegilor mei să aplice și să participe la acest stagiu deoarece este o experiență care nu trebuie ratată sub nicio formă! Mulțumesc încă o dată tuturor!”

( GROSU CRISTINA – clasa III B – AMG )

„Când am auzit că putem desfăşura un stadiu de practică în domeniul stomatologiei, am zis că vreau să încerc. Nu ştiam absolut nimic referitor la acest domeniu, însă doream să aflu cât mai multe. Prima săptămână nu a decurs aşa cu mi-am dorit, m-am simţit foarte obosită după fiecare zi de practică, însă pe măsură ce timpul trecea, începeam să mă familiarizez cu domeniul şi totodată să îmi şi placă. În 3 săptămâni, nu pot spune că am învăţat tot ce este necesar într-un cabinet de stomatologie, însă sunt mulţumită de cunoştinţele pe care le-am acumulat. Referitor la personalul clinicilor, nu am cuvinte, sunt oameni minunaţi! De la fiecare am învăţat câte ceva. În momentul respectiv aş reveni cu drag la Clinicile „Dr. Leahu”. Mulţumesc tuturor!”

( TRANDAFIR RODICA – clasa III G – AMG )

„Participarea la acest stagiu de practică m-a încântat foarte mult deoarece am avut ocazia să învăț multe lucruri despre această parte a medicinei. În Clinicile „Dr. Leahu” am întâlnit un profesionalism deosebit, atât din partea medicilor, cât și al doamnelor asistente. M-a impresionat tehnologia de ultimă generație utilizată în cadrul clinicilor. Cu siguranță, pe viitor aș dori să lucrez în domeniul stomatologiei.” ( OANCEA DANIELA – clasa III B – AMG )

 

 „Încep prin a mulțumi tuturor pentru efortul depus pentru noi, pentru răbdare, pentru că am învățat lucruri noi despre această ramură a medicinei. Mulțumesc pentru o oportunitate minunată, care nu trebuie ratată. Recomand colegilor mei să participe la aceste stagii în Clinicile „Dr. Leahu”. Mulțumesc întregii echipe de medici și asistenți! Sunteți oamnei deosebiți! A fost o experiență minunată și folositoare pentru viitoarea mea profesie!” 

 ( BOGDAN ANA GABRIELA – clasa III G – AMG )

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 104

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes