O nouă ediție în limba română a GHIDULUI CLINIC AL ASISTENTULUI MEDICAL, scris de Paul Ong, Bernie Garrett şi Debbie Allen şi editat de FarmaMedia va fi republicat anul acesta pentru elevii Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, sub auspiciile şcolii. La fel ca în ultimii 5 ani,  acest  ghid va fi reeditat din grija pentru primii pași ai absolvenților noștri pe drumul sinuos al profesiei şi ne dorim ca elevii să beneficieze de el din plin.
 
O lucrare concretizată ca suport profesional și emoțional, Ghidul clinic al asistentului medical este o culegere de informații şi de îndrumări utile pentru proaspeţii asistenţi medicali.
De la valori ale unor constante biologice la date  privind fiziologia aparatelor și sistemelor,  de la metode moderne de investigare paraclinică la terapii optime,  de la controlul infecțiilor la managementul îngrijirilor, toate vin să sprijine munca asistentului medical care se confruntă zilnic cu astfel de situații profesionale.
 
Cu ghidul în suflet și în buzunarul halatului, le dorim şi absolvenţilor acestui an să pornească la drum cu încredere și speranță în profesie!
 
 
capture 001 03072015 144112

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 131

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes