Concursul „Totul pentru sănătate”, organizat de Comisia Concursuri Școlare în colaborare cu Catedra de Nursing și Științe, a reprezentat o provocare profesională pentru viitorii asistenți medicali și în acest an. Elevii participanți au îmbrăcat uniformele și și-au demonstrat cunoștințele atât la probă scrisă, cât și în sala de demonstrații, unde au executat tehnici de nursing, sub atenta observare a comisiei de examinare.  

 Ziua Mondială a Sănătății a fost celebrată în Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” cu emoții și bucurie. Elevi și profesori, au format o echipă de lucru pentru ca activitatea să-și atingă obiectivele propuse.

„Ne-am dorit să facem încă un pas în pregătirea profesională. Competiția de astăzi ne-a arătat că viitorii asistenți medicali sunt interesați de perspectiva dezvoltării personale și profesionale, că sunt capabili să își asume rolul profesional și să obțină rezultate remarcabile” – a declarat prof. Gina Tulache, responsabil Comisia de Concursuri Școlare.

 Este de reținut faptul că după finalizarea concursului elevii și-au exprimat satisfacția privind desfășurarea acestuia. Profesorii evaluatori au dialogat cu fiecare concurent  analizând  problematica fiecărui conținut pentru o mai bună fixare a cunoștințelor. 

 Diplomele au fost înmânate într-un cadru colegial, cu bucurie și cu speranța de continuu succes. S-au strâns laolaltă oameni în uniforma sănătății pentru a se susține reciproc în demersul de pregătire a cadrelor medicale de mâine.

Sorana Oancea (anul II A – AMG): „Participarea la concursul „Totul pentru sănătate” a reprezentat pentru mine oportunitatea de a-mi evalua atât cunoștințele teoretice acumulate până acum, cât și cele practice. Am apreciat că a fost un concurs bine organizat, cu implicare maximă din partea cadrelor didactice. Îmi doresc să se mai organizeze astfel de concursuri, pentru că cel puțin din punct de vedere practic este o foarte bună ocazie de a ne evalua cunoștințele.”

 

Câștigătorii din acest an sunt:

 

ANUL I

Premiul I – MUTU (CONSTANTIN) VERONICA  MIHAELA (anul I O – AMG)

Premiul II – NICULESCU VIOLETA (anul I N – AMG)

Premiul III – DOGARU ANA (anul I L – AMG)

Mențiune I – POPA (SCARLAT) MELANIA DIANA (anul I E – AMG)

Mențiune II – RADU MARIANA CODRUȚA (anul I C – AMG)

 

ANUL II

Premiul I – OANCEA SORANA MARIA (anul II A – AMG)

Premiul II – FOSSI PIAM FRANCK RICHARD  (anul II E – AMG)

Premiul III – MACUC LIDIA (anul II A – AMG)

Mențiune I – SANDU RALUCA NICOLETA (anul II B – AMG)

Mențiune II – ȚĂRANU ANCA (anul II B – AMG)

 

Coordonator: Prof. Maria Pârlog, director adjuct al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”  

Responsabil: Prof. Gina Tulache (responsabil Comisia de Concursuri Școlare)

Colaboratori: Prof. Violeta Zlota (șef Catedra de Nursing și Științe), Prof. Maria Pop, Prof. Letiția Morariu Prof. Mirela Avram

 

Felicitări tuturor cadrelor didactice și elevilor care au participat la acest concurs!

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 96

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes