Cele mai importante proiecte internaționale, European Nursing Module (ENM) și Erasmus+ debutează în acest an școlar în luna octombrie.

Dacă ești în anul II sau III, calificarea asistent medical generalist și vrei să beneficiez de activitățile finanțate de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, te invităm să accesezi https://scoalacdavila.ro/enm-schimb-european/professional-taining-for-a-career-in-the-european-healthcare-sistem/anunt-selectie-erasmus-2016-2017

ENM își deschide activitatea luni, 10 octombrie, ora 13.00, sala A1 (sediul Viitorului) cu primul schimb de experiență din acest an, la care sunt invitați toți elevii școlii, indiferent de anul de studiu sau calificarea aleasă. Îi vom avea drept oaspeți pe Aline Kostene din Karel de Grote University College, Belgia, Arnau Boti și Carolina Rodenas din Universidad Rovira I Virgili Escol d”Infermeria, Spania, Estela Lopez și Tania Leon din Universidad Francisco de Vitoria, Madrid Spania.

În perioada 10-21 octombrie 2016, cinci elevi vor beneficia de burse ENM oferite de Școala Postliceală Sanitară Carol Davila, pentru desfășurarea stagiilor de instruire clinică: Angelo Pătrașcu în Orebro University, Suedia, Lidia Macuc și Sorana Oancea în Universidad Francisco de Vitoria, Madrid, Camelia Grădeanu și Laura Buruiană în Karel de Grote Univeristy College, Belgia. Cererile se găsesc și se depun la prof. Lidia Moise sau prof. Larisa Costin.

Responsabil ENM, prof. Larisa Costin

larisa.banica@scoalacdavila.ro

Telefon: 0736 358 899

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 267

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes