Echipa școlii noastre, formată din prof. Cristina Costache şi prof. Anca Mihai, împreună cu elevii voluntari ai clasei II B – AMG, Iulian Bordianu și Oana Drăgușin (Mincu), a fost prezentă în mijlocul elevilor Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu”.

Echipa noastră a susţinut prezentări teoretico-demonstrative interactive a unor măsuri şi tehnici de acordare a primului ajutor: resuscitarea cardio-respiratorie, manevra Heimlich, cât şi prim ajutor în hemoragii şi arsuri. Demonstraţiile efectuate de elevii şcolii noastre au alternat cu manevre efectuate de câţiva dintre liceenii prezenţi la activitate, care şi-au exersat cunoştinţele şi deprinderile proaspăt dobândite în acordarea primului ajutor, fiind permanent sprijiniţi de echipa şcolii noastre, care s-a asigurat că manevrele au fost executate corect.

Totodată, a fost prezentată şi oferta educaţională a Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, prilej pentru liceenii claselor a XII-a de a se familiariza cu activitatea unui asistent medical şi de a afla mai multe informaţii despre această profesie pe care pot alege să o urmeze.

Mulţumim cadrelor didactice şi elevilor Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu” pentru prezența la activitate!

 

prof. Cristina Costache

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 436

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes