Elevii Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Snagov au asistat marți, 08 mai 2018, la prezentarea tehnicilor de prim ajutor, susţinută de echipa de elevi  voluntari ai școlii noastre formată din: Silvia Cristiana Rusu, Ana Gheorgiu, Dragoş Răducan (I B – AMG), Gabriel Moise (IC – AMG), sub coordonarea profesorilor  de nursing Anca Mihai și  Cristina Costache.

„Experiența pe care am avut-o astăzi a fost una specială și plină de emoție. Dupa 1 an de la absolvirea Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu”, m-am întors pentru a prezenta elevilor tehnici de prim ajutor, dar in același timp și pentru a-mi promova școala în care acum sunt elevă în anul I AMG,  Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, de care sunt foarte mândră. Elevii din clasa a XII – a au fost atenți și dornici să acumuleze informații noi, extrem de implicați și interactivi”. (Silvia Cristiana Rusu – I B – AMG)

Silvia Cristiana Rusu, elevă a școlii noastre, a fost primită cu bucurie de profesorii și elevii liceeni, ea fiind absolventa  Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu”. 

 

prof. Cristina Costache 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 105

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes