O echipă a școlii noastre, formată din prof. Cristina Costache și prof. Anca Mihai, împreună cu elevi voluntari de la clasa 1 B AMG, a desfăşurat la Liceul Teoretic „Marin Preda” o serie de activități sub semnul Educației pentru Sănătate, în cadrul Programului „Învăţaţi să ajutaţi!”. S-a alăturat echipei noastre și doamna prof. Felicia Zamfirescu, de la Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu”.

Elevii de gimnaziu și liceenii au luat parte activ la demonstraţiile de prim ajutor oferite de echipa noastră. Au fost prezentate diverse tehnici care pot face diferența între viață și moarte în siuații critice: Resuscitarea cardio-respiratorie, prim ajutor în hemoragii și manevra Heimlich.

„Ne-am bucurat să vedem cât sunt de dornici de a participa și de a afla mai multe despre cum să ofere primul ajutor în caz de accidente.” –  ne-a spus doamna prof. Cristina Costache.

Echipa de voluntari a prezentat și oferta educațională a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.Liceenii prezenți au avut ocazia de a discuta cu elevii școlii noastre despre o posibilă carieră în sistemul sanitar și despre avantajele profesiei de asistent medical.

 

 prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 222

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes