Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” și Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” vă așteaptă la Târgul Educațional 2022 organizat la Colegiul Național „Octav Onicescu”, în perioada 25 – 26 iunie, între orele 11.00 – 17.00.

Târgul va include standuri pentru ONG-uri, pentru activități de voluntariat și pentru inițiative ale adolescenților. Accesul este liber.

Echipele școlii noastre promovează oferta educațională pentru anul școlar 2022 – 2023 și Educația pentru Sănătate. De asemenea, elevi voluntari ai școlii, viitori asistenți medicali, sub îndrumarea profesorilor de specialitate, asigură GRATUIT testarea glicemiei și măsoară tensiunea arterială, oferind și indicații profilactice penru prevenirea diabetului zaharat, hipertensiunii arteriale sau obezității.

„Deși Târgul se adresează absolvenților de clasa a VIII-a, consider că prezența noastră aici este utilă pentru a-i orienta pe elevi către o profesie după terminarea liceului. Este important să le oferim informații pentru a-și creiona parcursul lor educațional. Totodată, oferta noastră este importantă pentru părinții adolescenților, dacă sunt interesați de o carieră medicală, înr-un domeniu de viitor.”, a afirmat doamna prof. Aurelia Șova, director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

„Considerăm foarte importantă această ocazie de a prezenta oferta educațională a liceului nostru publicului larg. Este o ocazie excelentă de a ne întâlni cu potențialii noștri elevi și cu părinții lor. Alegerea liceului reprezintă o decizie foarte importantă în viața adolescenților și de asemenea e o provocare și pentru părinți, Suntem aici să raspundem tuturor întrebărilor și să ne prezentăm echipa și activitățile pe care le propunem”, ne-a spus doamna prof. Anca Grecu, director al Liceului Teoretic „Dr. Mioara Mincu”. 

Prima zi a Târgului a fost un succes! Foarte mulți vizitatori au fost interesați de oferta noastră educațională. Vă așteptăm!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 201

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes