În perioada 17 – 21 noiembrie, se organizează ediția 2021 a Târgului de Carte Gaudeamus, eveniment care se va desfășura exclusiv online, anunță coordonatorii evenimentului pe site-ul oficial.

„Întrucât toți cei implicați investesc resurse semnificative pentru pregătirea unei ediții cu participare fizică, iar riscul ca evenimentul să fie anulat sau afectat de noile măsuri de prevenție anti-COVID, în contextul epidemiologic tot mai grav din ultima perioadă, considerăm că târgul nu se mai poate organiza la standardele obișnuite și cu rezultatele preconizate, pe măsura acestor eforturi”, scriu organizatorii pe site-ul oficial al evenimentului.
În intervalul 17 – 21 noiembrie, zilnic între orele 10.00 și 21.00, site-ul www.gaudeamus.ro și pagina de Facebook Radio România Gaudeamus vor găzdui evenimente de tipul: interviuri cu scriitorii ale căror lucrări se vor regăsi în oferta târgului, prezentări de noi apariții, dezbateri având ca temă apariții editoriale recente, mesaje ale autorilor, ateliere de creație, lecturi etc., se mai arată pe site-ul târgului.

Despre edițiile trecute ale Gaudeamus

Ultima ediție națională a târgului de carte s-a ținut tot online, în martie anul acesta, când peste 70 de standuri virtuale au fost prezente pe platforma evenimentului la ediția maraton aflată sub semnul mărțișorului. Au fost prezentate cărți de-a lungul întregii luni, de la începutul lunii – cărți scrise de femei, apoi non-ficțiune, iar ultima săptămână din martie a fost dedicată cărților pentru copii.

Ultima ediție națională – cu întâlnire la București – a avut loc în noiembrie 2019, la Romexpo, într-un spațiu de peste 8.300 de metri pătrați de standuri, cu peste 250 de expozanți și mai mult de 900 de evenimente editoriale. În rest, diverse ediții s-au ținut la nivel local, cu prezență fizică, spre exemplu în Sibiu, Brașov.

sursa: https://www.edupedu.ro/targul-de-carte-gaudeamus-2021-editia-se-desfasoara-online-si-inscrierile-sunt-deschise-pentru-expozanti-pana-pe-5-noiembrie/

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 98

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes