Școala Postliceală Sanitară ,,Carol Davila” continuă și în acest an școlar un parteneriat cu Clinicile stomatologice „Dr. Leahu”. Având în vedere că, în acest domeniu medical nu a mai existat nicio formă de specializare în ultimii ani, proiectul oferă o soluție unor probleme majore de asistență medicală, într-un domeniu extrem de dificil care vizează serviciile stomatologice.

 

Ramona Carp, director operațional în cadrul Clinicilor „Dr. Leahu”: „Scopul programelor derulate de către Clinicile „Dr. Leahu” este de a veni în sprijinul elevilor școlii cu organizarea stagiului clinic de-a lungul a trei săptămâni. Primele trei zile vor fi alocate pentru familiarizarea cu noțiuni de teorie transmise de către medici și asistenți medicali cu o vastă experiență în acest domeniu. După programul de teorie, urmează experimentarea propriu-zisă în cabinet, prin supervizarea unei asistente șef. La sfârșitul celor 3 săptămâni de stagiu clinic, echipa de implementare a acestui program educațional va evalua implicarea fiecărui elev. Indicatorii urmăriți în vederea acordării burselor, sunt: pasiunea pentru domeniul sănătății dentare, dorința de învățare continuă și afirmare, implicarea, punctualitatea. Oferirea acestor burse nu condiționează procesul de angajare.

Echipa „Dr. Leahu”, formată din medici și asistenți medicali, sprijină, susțin și oferă suport de specialitate elevilor care aderă la acest program clinic. Unul dintre punctele forte acestui program este proactivitatea noastră și a voastră, beneficiile sporind satisfacția pacientului. ”

 

Diana Sali, coordonator al relației cu pacienții: „Prin intermediul acestui program veți afla repere în identificarea nevoilor pacientului, stabilirea diagnosticului și a planului de îngrijire individualizat/pacient.

Comunicarea este încurajată în cadrul Clinicilor „Dr. Leahu”, oferind servicii de calitate pacienților, iar asistenților medicali/ elevilor practicanți, o vastă experiență.

Reprezentăm o echipă preocupată de respectarea angajamentelor: învățăm unii de la alții, la timp, ne pasă, suntem împreună la bine și la rău.

În fiecare an organizăm petreceri tematice, teambuilding-uri, iar aceste întâlniri nonformale sprijină procesul de dezvoltare a echipei, reușind să creștem ca o adevărată familie. Acest echilibru intern, crește satisfacția angajaților, care se reflecta in interactiunea cu pacientul caruia ii pot oferi o experienta exceptionala in cadrul Clinicilor „Dr Leahu”.”

 

Ionela Stoian, coordonator al relației cu asistenții medicali: „Echipa de specialiști „Dr. Leahu” vă asigură că nu sunteți singuri în acest proces de însușire competențe practice. Constant ne preocupăm de siguranța intervenției voastre în îndeplinirea procedurilor specifice sănătății dentare”.” (autor: prof. Adriana Păunescu – responsabil Clubul Absolvenților)

 

Dr. Ionuț Leahu a acordat un amplu interviu pentru postul Digi TV, în care a vorbit despre începuturile domniei sale într-un domeniu aflat în plină ascensiune și despre planurile de dezvoltare în cadrul Clinicilor „Dr. Leahu”. Detalii: https://www.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-fast-forward/afacerea-spectaculoasa-a-unui-medic-stomatolog-la-35-de-ani-are-sase-clinici-1069458.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 68

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes