Colaborarea Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” cu Rețeaua Privată de Sănătate „Regina Maria” continuă și anul acesta. În luna ianuarie a avut loc inducția primei grupe de elevi de anul III, calificările asistent medical generalist și asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare, în Academia de asistenți medicali „Regina Maria”.

În prima zi, desfășurată în amfiteatrul Spitalului Ponderas, elevii școlii noastre au fost însoțiți de reprezentanții „Regina Maria”, doamna Sabina Panțir – responsabil recrutare personal și doamna Daniela Dunca – coordonator – formator stagiu clinic, de doamna director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, prof. Aurelia Șova, doamna prof. Anca Mihai, responsabil stagiu clinic și doamna prof. Claudia Săndulescu, coordonator stagiu clinic „Regina Maria”.

Elevii au fost informați cu privire la desfășurarea stagiilor clinice în unitățile medicale „Regina Maria”. De asemenea, au primit raspunsuri la toate întrebările solicitate, într-o atmosferă cordială și degajată.

În stagiile clinice susținute în rețeaua „Regina Maria”, elevii noștri participă la numeroase prezentări, workshop-uri și sesiuni de practică pe simulatoare, unde pot acumula noi cunoștințe atât teoretice, cât și practice, cu privire la funcționalitatea sistemului sanitar la standarde internaționale.

Feedback-ul primit de la elevi este unul foarte bun, aceștia fiind foarte mulțumiți și încântați de toate serviciile și oportunitățile oferite.

 

prof. Anca Mihai, responsabil stagiu clinic

prof. Claudia Săndulescu, coordonator stagiu clinic „Regina Maria”

      

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 173

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes