Creativi, entuziaști, implicați, generoși, empatici…și cred că ar mai fi multe de adăugat. Vorbim despre echipa de elevi, coordonată de doamna prof. Sorina Negrei – director adjunct, care a organizat evenimentul caritabil pentru copiii de la Centrul social de zi „Sfânta Treime”. Ce spun ei despre această echipă? „Suntem ca o familie! Ne-am format ca o echipă în timpul pregătirilor pentru Balul Bobocilor și de atunci continuăm să ne implicăm în toate activitățile pe care școala noastră le organizează. Suntem fericiți pentru că putem să aducem bucurie acestor copii!”

Cine sunt ei? Georgian Banu (prezentatorul nostru pus mereu pe glume – 2 H AMG), Gabriela Ilie (2 i AMG), Vlad Jitărașu (2 G AMG),  Constantin Olariu (2 E AMG), Anca Georgiana Roberta (2 E AMG), Nicuşor Dinu (1 C AMG), Elena Cristina Ivan (1 A AMG), Ştefan Bratu (1 A BFKT), Sorinela Andreea Mitroi (1 J AMG), Andreea Niculescu (1 J AMG). Pe lângă performanțele lor de actori sau dansatori, cu toții sunt elevi dedicați profesiei pe care au ales-o din dragoste pentru cei aflați la nevoie.

Alături de ei au mai fost: Nicoleta Cristina Chirilă și Camelia Daniela Bujgoi (1 F AMG), Cristian Moraru (1 A BFKT) și Cătălin Constantin Ion.

Muzică, dans, teatru, stand-up – toate au făcut parte din programul care ne-a bucurat pe toți. Elevii noștri au fost adevărați artiști! Pe parcursul evenimentului am putut gusta și din bunătățile pregătite de aceeași echipă. Felicitări, dragii noștri! Sunteți minunați!

Prezentă la eveniment, doamna prof. Aurelia Șova – director al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” – i-a felicitat pe elevii noștri pentru această inițiativă extraordinară și pentru tot efortul pe care l-au depus pentru pregătirea momentelor numeroase care au alcătuit spectacolul.

Ce au spus invitații noștri, copiii și cadrele didactice de la Centrul social de zi „Sfânta Treime”? S-au bucurat și au aplaudat cu căldură fiecare moment pregătit de elevii noștri. A fost un adevărat spectacol!

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 510

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes