Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a sărbătorit vineri 20 de ani de existenţă. Este unul dintre puţinele sisteme care funcţionează ca la carte în România. De-a lungul timpului, SMURD-ul a salvat mii şi mii de vieţi.

smurd

SMURD este un sistem care de 20 de ani funcţionează ireproşabil. Reţeta succesului acestui sistem constă în echipele de profesionişti şi aparatura de ultimă generaţie. Acum, la împlinirea a 20 de ani de existenţă, SMURD-ul a sărbătorit pe străzile oraşului, în care a luat naştere: Târgu-Mureş.

În 20 de ani, cu fiecare intervenţie, SMURD-ul a demonstrat că se poate şi în România. A demonstrat că se poate ajunge la timp cu Ambulanţa, că oamenii pot primi îngrijiri medicale profesioniste şi că autospecialele pot fi dotate ca în Occident. Şi SMURD-ul are planuri mari.

„În următorii ani cred că o să asistăm la o evoluţie continuă şi o dezvoltare rapidă, inclusiv pe cale aeriană, dar şi pe cale terestră”, a declarat fondatorul SMURD, Raed Arafat.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 48

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes