Nu ți-ai ocupat locul la cea mai cunoscută școală sanitară? Grăbește-te! Campania de Admitere în anul școlar 2023 – 2024 este în plină desfășurare! Pregătește documentele și vino la interviu! 

Conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, Art. 44 (9), „au dreptul să se înscrie în învăţământul postliceal, absolvenţii de liceu, CU sau FĂRĂ diplomă de bacalaureat.”

Încă mai cauți jobul visurilor tale sau cariera potrivită pentru aptitudinile tale? Înseamnă că cea mai frumoasă parte a căutării așteaptă să se întâmple. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai seama ce-ți dorești, să fii deschis la lucruri noi și să accepți ajutorul nostru pentru a ajunge la destinație! Vino alături de noi!

Pentru a fi un bun ASISTENT MEDICAL GENERALIST este necesar să fii o persoană activă, sociabilă, mereu aproape de ceilalți, disponibil oricând să le oferi ajutorul. Se spune despre tine că ești priceput în ceea ce întreprinzi și că ai dexteritate. Ai un fin spirit de observație și acționezi imediat, în funcție de situație. Pentru tine este importantă munca în echipă și în relațiile cu colegii, dai dovadă de respect și înțelegere. Situațiile dificile reprezintă reale provocări care îți solicită viteză de reacție. Ești optimist și încerci să le transmiți și celorlalți o stare de bine. În ceea ce faci, este foarte important să fii organizat și responsabil. Ai o capacitate de muncă peste nivelul mediu și reușești să faci față efortului fizic și psihic ore în șir. Atunci, poți deveni acea persoană care ajută oamenii să depășească situațiile de boală prin profesionalism, răbdare și dăruire!

Cum se caracterizează un bun ASISTENT MEDICAL BALNEOFIZIOKINETOTERAPIE ȘI RECUPERARE?

Ești o persoană dinamică, plină de energie, un mesager al sănătății prin mișcare! Atunci când lucrezi cu oamenii, ai capacitatea de a-i susține și încuraja o perioadă îndelungată, până la finalul sarcinii de lucru. Îți place să ai rezultate concrete, vizibile, ceea ce presupune că ești perseverent și ai răbdare. Atunci când vorbești, folosești termeni preciși, clari și la obiect, astfel încât ceilalți știu ce au de făcut. În activitățile zilnice, te remarci prin precizia și forța mâinilor. Ești atent la detalii și muncești foarte mult pentru a obține rezultatele cele mai bune. Poți deveni acea persoană care ajută oamenii ca, după ce trec printr-un accident, să se recupereze și să reintre în normalitate! Dacă te regăsești printre cele trei caracterizări, te așteptăm să vii la admitere pentru ca pe durata celor trei ani de pregătire teoretică și practică în cele mai bune spitale, farmacii și clinici medicale să-ți împlinești visul.

 

ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ „CAROL DAVILA” – BUCUREȘTI

* Str. Viitorului nr. 161-163, București, Sector 2, 020609

* Str. Agricultori nr. 37-39, București, Sector 2, 021482

* Str. Virgiliu nr. 42, București, Sector 1, 010884

Tel.: +4021.610.70.6;  contact@scoalacdavila.ro

 www.scoalacdavila.ro

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 10.489

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes