Elevii calificării Balneofiziokinetoterapie și Recuperare sunt invitați să participe la prima ediție a Concursului de Comunicări științifice – Tehnologii avansate pentru reabilitarea medicală.

Scopul concursului urmărește consolidarea și aprofundarea cunoștințelor de specialitate a elevilor, exersarea abilităților de documentare și dezvoltarea capacității de lucru în echipă.

Concursul se adresează elevilor de la calificarea Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, din toți anii de studiu.

Participanții se pot înscrie până la data de 15 decembrie 2020, prin transmiterea către profesorii coordonatori a Fișei de înscriere (atașată la acest articol), pe adresele de e-mail:  prof. Gelu Costache: gelucostache33@gmail.com 

prof. Roxana Rădulescu: prof.radulescu@gmail.com 

Prezentările acceptate în concurs: Echipele de elevi (maxim 2) vor realiza prezentări ppt, abordând subiecte în concordanță cu tematica concursului. Prezentarea va conține maximum 15  slide-uri (criteriu eliminatoriu), iar timpul în care se va face expunerea va fi de 10 minute. 

Important! Până la data de 10 ianuarie 2021 se va trimite materialul! Depășirea datei menționate atrage după sine eliminarea din concurs. Nu se admit completarea sau înlocuirea ulterioară a prezentării.

DESFĂȘURAREA CONCURSULUI: 

Concursul va avea loc vineri, 15 ianuarie 2021, online, începând cu ora 10.00. Elevii participanți vor susține prezentările PPT realizate. Echipele vor respecta programarea alcătuită de către organizatori. Se impune păstrarea unei atmosfere de prietenie și respect față de toți participanții (elevi, profesori, juriu, organizatori). 

 În cazul neprezentării membrilor echipei, lucrarea va fi eliminată din concurs.

Festivitatea de premiere se va desfășura on-line, în ziua concursului, după încheierea jurizării. Pentru mai multe informații, toți elevii BFKT sunt rugați să se înscrie în grupul de Facebook – Proiecte școlare BFKT – 2020-2021 – www.facebook.com/groups/2801864113470013/.

Echipa profesorilor BFKT este alături de voi și vă urează mult succes și inspirație!

 

Catedra de Balneofiziokinetoterapie și Recuperare

Coordonator proiect: prof. Mariana Bărăscu

 

 

prof. Raluca Brad

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE.docx

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 288

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes