Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, împreună cu Sensiblu, asigură formarea teoretică și practică a viitorilor profesioniști din domeniul farmaceutic.

Începând din acest an școlar, Sensiblu acordă 21 de burse în valoare de 800 lei fiecare, câte 7 pentru fiecare an de studiu.

Bursierii Sensiblu selectați sunt elevii Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” cu bune rezultate școlare, care s-au remarcat în stagiile practice dovedind implicare, dorinţă de a­-şi dezvolta cunoştinţele teoretice şi practice şi de a face parte din echipa Sensiblu. Ei ȋși vor putea păstra statutului de Bursier Sensiblu și ȋn următorii ani de studiu.

Este important de menționat că ȋncă din anul I elevii școlii noastre beneficiază de aceste burse, oferite de Sensiblu.

 

Elevii Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” de la calificarea Asistent Medical de Farmacie au, pe lângă oportunitatea accesării unei burse, și alte avantaje, cum ar fi:

– posibilitatea de angajare pe post de operator calculator şi consultant cosmetice, pentru elevii din toţi anii de studiu;

– stagii de practică, în cadrul farmaciilor Sensiblu, asigurându-se toate condițiile necesare în vederea formării profesionale practice complete și corecte a cursanților, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, indiferent de nivelul lor de pregătire, sub coordonarea și îndrumarea personalului de specialitate din farmaciile Sensiblu;

– posibilitatea de angajare pe post de asistent de farmacie într-una din Farmaciile Sensiblu, la finalizarea studiilor.

Ȋn cadrul programelor de practică din Sensiblu, elevii învaţă realitatea unei farmacii: modul de organizare a acesteia, fluxul de activităţi care permit trasabilitatea medicamentelor şi a substanţelor şi interacţiunea cu pacienţii şi clienţii.

De asemenea, au ocazia de a dobândi de la cei mai buni profesionişti atât cunoştinţe şi abilităţi care ţin direct de practica farmaceutică, cât şi abilităţi care ţin de comunicarea cu tipologii diferite de pacienţi şi clienţi.

Ȋn practica realizată în farmaciile Sensiblu, elevii înţeleg cum îşi pot realiza profesia cu respect şi dăruire faţă de pacient.

 

Sensiblu este una dintre cele mai mari reţele de farmacii sub același brand din România. Prezentă în toate localităţile de peste 50.000 de locuitori, reţeaua numără peste 400 de farmacii.

Sensiblu face parte din grupul farmaceutic A&D Pharma Dr. Max. Dr Max este principalul lanț de farmacii din Europa Centrală.

 

Prof. Anca Celina GRECU                                              

Director Adjunct

Responsabil Catedra Farmacie

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 97

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes