Începând cu anul școlar 2018-2019, Sensiblu va acorda 21 de burse în valoare de 800 lei pentru fiecare elev, celor mai buni 7 elevi înscrişi în fiecare an de studiu.

 

Criteriile de accesare a acestora sunt:

Pentru anul I: primele 7 cele mai mari medii obținute la interviul vocațional din cadrul selecției candidaților;

Pentru anul II: primele 7 cele mai mari medii de absolvire a anului I, nicio restanţă, o medie generală mai mare sau egală cu 7;

Pentru anul III : primele 7 cele mai mari medii de absolvire a anului al II-lea, nicio restanţă, o medie generală mai mare sau egală cu 8.

 

Elevii vor avea, pe lângă oportunitatea accesării unei burse, și alte avantaje:

– posibilitatea de angajare pe post de operator calculator şi consultant cosmetice, pentru elevii din toţi anii de studiu;

– asigurarea formării practice, în cadrul farmaciilor Sensiblu, asigurându-se toate condițiile necesare în vederea formării profesionale practice complete și corecte a cursanților, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, indiferent de nivelul lor de pregătire, sub coordonarea și îndrumarea personalului de specialitate din farmaciile Sensiblu;

– posibilitatea de angajare pe post de asistent de farmacie într-una din Farmaciile Sensiblu, la finalizarea studiilor.

 

Ȋn cadrul programelor de practică din Sensiblu, elevii au ocazia de a învăţa realitatea unei farmacii: modul de organizare a acesteia, fluxul de activităţi care permit trasabilitatea medicamentelor şi a substanţelor şi interacţiunea cu pacienţii şi clienţii.

De asemenea, au ocazia de a dobândi de la cei mai buni profesionişti atât cunoştinţe şi abilităţi care ţin direct de practica farmaceutică, cât şi abilităţi care ţin de comunicarea cu tipologii diferite de pacienţi şi clienţi.

Ȋn practica realizată în farmaciile Sensiblu, elevii înţeleg cum îşi pot realiza profesia cu respect şi dăruire faţă de pacient.

Sensiblu este una dintre cele mai mari reţele de farmacii sub același brand din România. Prezentă în toate localităţile de peste 50.000 de locuitori, reţeaua numără peste 400 de farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisă în anul 1997 şi a adus un concept inovativ în România: health and beauty pharmacy.

 

Prof. Anca Celina GRECU

Director Adjunct

Responsabil Catedra Farmacie

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 118

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes