Principalul partener al şcolii noastre în pregătirea practică a elevilor de la calificarea asistent medical de farmacie este compania SENSIBLU.

Stagiile semestriale de câte 3 săptămâni, de instruire în vederea formării profesionale complete, se desfăşoară sub coordonarea personalului farmaceutic desemnat din farmacii.

 

Doamna Iris ANDRONACHE, Training Manager A&D PHARMA – FARMACIILE SENSIBLU:

„Considerăm că este  important ca un angajator care activează într-un domeniu nobil şi sensibil, în același timp, cum este cel al sănătăţii, să aibă un rol activ în pregătirea generaţiilor viitoare de profesionişti farma.

În cadrul programelor de practică din Sensiblu oferim elevilor ocazia de a învaţa realitatea unei farmacii: modul de organizare, fluxul de activităţi care permit trasabilitatea medicamentelor şi a substanţelor, interacţiunea cu pacienţii şi clienţii.

Ei au ocazia de a dobândi, de la cei mai buni profesionişti, atât cunoştinţe şi abilităţi care ţin direct de practica farmaceutică, cât şi abilităţi care ţin de comunicarea cu tipologii diferite de pacienti şi clienţi.

În pregătirea unui profesionist de nivel înalt există doi piloni de bază: cunoştinţele teoretice şi abilitaţile practice. Suntem încântaţi că putem participa alături de Şcoala „Carol Davila” la consolidarea acestora.”  

 

Parteneriatul încheiat cu Farmaciile SENSIBLU pentru stagiul practic, în anul scolar 2017 -2018,  reprezintă pentru elevii noştri oportunitatea de a aplica practic cunoştinţele teoretice dobândite la cursuri, dar şi şansa de a se alătura unei echipe de specialişti în sănătate.

Începând cu 13 noiembrie, elevii anului I se află în primul stagiu practic desfăşurat în Farmaciile SENSIBLU.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 111

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes