Ești elev în anul 2, calificarea asistent medical generalist? Îți dorești să afli mai multe despre un sistem de sănătate performant din Europa? Participă la schimbul de experiență European Nursing Module din luna OCTOMBRIE 2022! Pentru 2 săptămâni vei beneficia de stagii clinice și cursuri teoretice în cele mai mari spitale din Europa, vei interacționa cu studenți din alte țări, în funcție de alegerea ta.

Mai întâi, te așteptăm la selecția pentru participare!

Pentru înscrieri te vei adresa coordonatorului European Nursing Module al școlii noastre, prof. Alina Ioniță, la adresa de e-mail: 

alina.ionita@scoalacdavila.ro până vineri, 29.04.2022, orele 22.00.

Selecția va avea loc LUNI, 02.05.2022, începând cu orele 12.30, la Catedra de Nursing.

Documente necesare înscrierii: 

1. CV Europass (în limba engleză);

2. Scrisoare de motivație (în limba engleză);

3. Recomandare de la profesorul diriginte și / sau de la profesorul de nursing, după caz; 

4. Documente care atestă participarea la stagiile clinice (foi de prezență și apreciere), din anul de studiu anterior și din anul în curs.

Criterii de selecție: 

1. Cunoștințe de specialitate din modulele Nursing General I, Nursing General II;

2. Limba engleză – nivel B 1; 

3. Abilități de comunicare asertivă, abilități de lucru în        echipă, motivația de perfecționare continuă, cunoștințe de utilizare a calculatorului;

4. Calificativul FB la stagiile clinice.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este printre puţinele şcoli care oferă elevilor posibilitatea interacţiunii cu studenți din alte ţări, fie prin participarea la schimburile de experienţă, fie prin contactul pe care îl realizează cu studenţii în timpul activităţilor din şcoală. În cadrul Comisiei de Proiecte şi Parteneriate internaționale se desfășoară mai multe activităţi cu specific internațional. Cea mai importantă activitate este conturată de Modulul European de Nursing ( ENM ).

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este prima școală din București ce a devenit membru al modulului, activând din anul 1999.

În fiecare an şcolar, activitatea din cadrul ENM se desfăşoară în 3 perioade: octombrie, martie şi mai. În aceste perioade școala oferă burse pentru cei mai buni elevi ai școlii, care pentru două săptămâni vor efectua stagii de instruire clinică în cele mai bune şcoli de nursing din Europa. În acelaşi timp, organizează activităţi pentru procesul de instruire clinică şi activităţi culturale pentru studenții străini care ne vizitează şcoala.  

prof. Alina Ioniță

coordonator Proiecte și Programe Internaționale, responsabil European Nursing Module

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 196

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes