Vrei să afli mai multe informații despre sistemele de sănătate din Europa? Îți oferim încă o șansă de a participa la programul European Nursing Module din luna mai! Asigură-ți locul pentru o experiență europeană!

Universitatea Artesis Plantijn din Antwerp – Belgia mai are un loc disponibil pentru programul internațional din perioada 09 – 20 mai 2022.

Pentru 2 săptămâni vei beneficia de stagii clinice și cursuri teoretice la una din cele mai mari universități de profil din Europa; de asemenea, vei interacționa cu studenți din alte țări!

Vino la următoarea selecție, care va avea loc MIERCURI – 16.03.2022, la sediul școlii – Catedra de Nursing, începând cu ora 10.30!

Se pot înscrie elevii din anii II și III, calificarea asistent medical generalist. 

Pentru înscrieri vă rugăm să vă adresați coordonatorului European Nursing Module al școlii noastre, prof. Alina Ioniță, la adresa de e-mail:  alina.ionita@scoalacdavila.ro până MARȚI – 15.03.2022, ora 21.00.

Documente necesare înscrierii:

1. CV Europass (în limba engleză);

2. Scrisoare de motivație (în limba engleză);

3. Recomandare de la profesorul diriginte;

4. Recomandare de la profesorul de nursing;

5. Documente care atestă participarea la stagiile clinice (fișe de apreciere, foi de prezență).

Criterii de selecție:

1. Cunoștințe de specialitate din modulele Nursing General I, Nursing General II;

2. Limba engleză – nivel B 1;

3. Cunoștințe de utilizare a calculatorului;

4. Abilități de comunicare asertivă, de lucru în echipă, motivația de perfecționare continuă;

5. Calificativul FB la stagiile clinice din anul anterior de studiu.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este printre puţinele şcoli care oferă elevilor posibilitatea interacţiunii cu studenți din alte ţări, fie prin participarea la schimburile de experienţă, fie prin contactul pe care îl realizează cu studenţii în timpul activităţilor din şcoală. În cadrul Comisiei de Proiecte şi Parteneriate internaționale se desfășoară mai multe activităţi cu specific internațional. Cea mai importantă activitate este conturată de Modulul European de Nursing (ENM).

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este prima școală din București ce a devenit membru al modulului, activând din anul 1999.

Elevii noștri au fost SINGURII din reţea care au beneficiat constant de BURSĂ DE STUDIU, în valoare de 350 EURO, din partea şcolii.

În fiecare an şcolar, activitatea din cadrul Modulului European de Nursing (ENM) se desfăşoară în 3 perioade: octombrie, martie şi mai. În aceste perioade școala oferă BURSE pentru cei mai buni elevi ai școlii, care pentru două săptămâni vor efectua stagii de instruire clinică în cele mai bune şcoli de nursing din Europa. În acelaşi timp, organizează activităţi pentru procesul de instruire clinică şi activităţi culturale pentru studenții străini care ne vizitează şcoala.  

 

prof. Alina Ioniță

coordonator Proiecte și Programe Internaționale, responsabil European Nursing Module (ENM)

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 266

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes