Vrei să urmezi o carieră în străinătate? Ai ocazia să participi la schimbul de experiență European Nursing Module. Pentru 2 săptămâni vei beneficia de stagii clinice și cursuri teoretice în cele mai mari spitale din Europa, vei interacționa cu studenți din alte țări, în funcție de alegerea ta.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează marți, 23.10.2018, selecția elevilor în vederea participării la schimbul de experiență European Nursing Module (ENM) din luna martie 2019.

Se pot înscrie elevii din anii II și III, calificarea asistent medical generalist.         

Calendar selecție:    
08 – 19 octombrie 2018: depunere dosar la prof. Raluca Simion ( telefon: 0744.794.378 ), în fiecare zi, între orele 10 – 16

Conținut dosar:

– CV tip Europass (în limba engleză)

– Scrisoare de intenție (în limba engleză)

– Recomandare prof. diriginte

– Recomandare prof. nursing

– Raport de activitate, adeverințe, diplome, certificate care atestă participarea la activități școlare și extrașcolare

23.10.2018: interviu și afișarea rezultatelor. Interviul va avea loc în sala A1, sediul Viitorului, începând cu ora 13.30. 


Cerințe:

– Limba engleză (nivel mediu)

– Cunoștințe de nursing ( Modulul Tehnici de nursing și investigații, Modulul Administrarea Medicamentelor, Modulul Ființa umană și nursing-ul)

Facilități:

– Bursă în valoare de 350 euro, pentru stagiul internațional de instruire clinică, oferită de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”

– Stagiu de instruire clinică de 2 săptămâni

– Posibilitatea de a alege țara pentru desfășurarea stagiului de instruire clinică (din lista de parteneri disponibilă)

– Certificat de efectuare a stagiului de instruire clinică semnat de partenerul internațional

– Îmbunătățirea cunoștințelor de limbă engleză

– Dezvoltare profesională și personală

 

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este printre puţinele şcoli care oferă elevilor posibilitatea interacţiunii cu studenți din alte ţări, fie prin participarea la schimburile de experienţă, fie prin contactul pe care îl realizează cu studenţii în timpul activităţilor din şcoală. În cadrul Comisiei de proiecte şi parteneriate internaționale se desfășoară mai multe activităţi cu specific internațional. Cea mai importantă activitate este conturată de Modulul European de Nursing ( ENM ).

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” este prima școală din București ce a devenit membru al modulului, activând din anul 1999.

Elevii noștri au fost SINGURII din reţea care au beneficiat constant de BURSĂ DE STUDIU, în valoare de 350 EURO, din partea şcolii.

În fiecare an şcolar, activitatea din cadrul ENM se desfăşoară în 3 perioade: octombrie, martie şi mai. În aceste perioade școala oferă BURSE pentru cei mai buni elevi ai școlii, care pentru două săptămâni vor efectua stagii de instruire clinică în cele mai bune şcoli de nursing din Europa. În acelaşi timp, organizează activităţi pentru procesul de instruire clinică şi activităţi culturale pentru studenții străini care ne vizitează şcoala.  

prof. Raluca Simion

coordonator Proiecte și Programe Internaționale, responsabil European Nursing Module

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 131

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes