Școala Postliceală Sanitară ,,Carol Davila” anunță demararea procedurii de selecție a elevilor din anul II, calificarea asistent medical generalist, pentru realizarea unor stagii de practică în Clinicile stomatologice „Dr. Leahu”. 

AVANTAJE:

– posibilitatea de a câștiga o bursă de 1.800 lei

– șanse reale de angajare ( recepție și call center pentru elevii de anul II )

– formare clinică în domeniul stomatologiei, sub coordonarea și îndrumarea personalului medical al Clinicilor „Dr. Leahu”

– stagii de practică în cadrul celor 4 Clinici „Dr. Leahu”, alături de o echipă de tineri profesioniști

– dezvoltarea cunoștințelor profesionale

Elevii ce urmează a beneficia de serviciile oferite se vor înscrie pentru un stagiu clinic desfășurat în perioada 13.11 – 22.12.2017.

Depunerea dosarelor de participare la selecție se va face în perioada: 31.10 – 09.11.2017, la Catedra de Nursing și Științe.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

1. Cerere de înscriere – 1 original – cu semnătura solicitantului.

2. CV – Curriculum Vitae în format Europass – 1 original – cu semnătura în original pe fiecare pagină

 3. Recomandare scrisă profesor diriginte  – 1 original – care va cuprinde: frecvența la școală; media anuală a anilor de studiu anteriori; implicarea în proiectele școlii; un calificativ acordat de către profesorul de nursing, pe o scală de la 1 – 5, unde 5 este foarte bună, iar 1 nerecomandabil;

4. Recomandare scrisă profesor nursing – 1 original.

Având în vedere că, în acest domeniu medical nu a mai existat nicio formă de specializare în ultimii ani, acest proiect, inițiat de școala noastră în parteneriat cu Clinicile „Dr. Leahu”, oferă o soluție unor probleme majore de asistență medicală, în domeniul serviciilor stomatologice.

Datorită parteneriatului pe care școala noastră îl va dezvolta în continuare cu una dintre cele mai importante rețelele private de servicii stomatologice, elevii noștri vor avea posibilitatea de dezvoltare a carierei profesionale în acest domeniu.  SC Implant Expert SRL ( Clinicile „Dr. Leahu” ) va acorda și în acest an școlar burse de merit în valoare totală de 10.800 lei.

prof. Raluca Brad

Cerere-de-inscriere_1.doc
Model-CV-Europass_1.doc

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 82

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes