Conturarea unui Curriculum Vitae

 

IMPORTANT Pentru elevii de anul III, toate calificările, dar si pt. absolvenții  SPSCD!!!!!

Va informam cu privire la activitatea Comisiei de Monitorizare a Insertiei Absolventilor pe Piata Munctii (Clubul Absolventilor), aferenta demararii Cursului Masteclass-“SPSCD-o Scoala a Elitelor” Stiu!Pot!Simt!Cunosc!Devin cel mai bun!”.

Vezi aici mai multe detalii

 

 

Prim ajutor la faza municipala din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

 

1Elevi ai scolii noastre din clasele  ID AMG ,  I E AMG si  II F AMG, coordonati de profesorii de nursing Cristina Costache si Anca Mihai, au participat vineri, 23ianuarie  a.c. la activitatile de acordare a primului ajutor în cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar – sector 4 –  faza municipala , disciplina baschet. Activitatea s-a desfasurat  la Scoala Gimnaziala nr. 97 din Bucuresti.

Vezi aici mai multe detalii

 

 

 

 

Calendarul de acordare a burselor scolare

 

Comisia de acordare a burselor scolare anunta concurs de dosare de burse. Pentru criterii, eligibilitate dar si alte informatii va invitam sa consultati avizierul scolii, la toate sediile scolii: din Str. Viitorului, Str. Radu de la Afumati si din Piata Valter Maracineanu.


Calendar de acordarea burselor:
1.    Depunerea dosarelor :
12 ianuarie-  23 ianuarie 2015
2.    Analiza dosarelor :
26 ianuarie – 30  ianuarie 2015
3.    Interviul (doar pentru Bursele de Excelenta Dr Mioara Mincu):
30 ianuarie 2015
4.    Afisarea rezultatelor finale :
9 februarie 2015

 

 

 

Eminescu – mereu actual

eminescu ziua culturiiAstăzi se împlinesc 165 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu. O mare iubitoare a operei marelui poet, doamna Dr. Mioara Mincu marca an de an, alaturi de membrii şi prietenii CNFR, ziua naşterii lui Eminescu, devenită din anul 2010 Zi a Culturii Naţionale. 

Vezi aici mai multe detalii

 

 

 

Selectie European Nursing Module 

 

Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” va organiza în data de 12 februarie 2015 selecţia participanţilor în cadrul programului de schimb de experienţă – European Nursing Module din anul scolar 2015-2016. Înscrierile au loc în perioada 26 ianuarie-10 februarie 2015. Pot participa la concursul de selecţie elevi din anii I si II AMG, in anul scolar in curs (2014-2015).

 

 

 

Vezi aici mai multe detalii

 

Elevii AMF in vizita la Farmacia Spitalului Grigore Alexandrescu

 

IMG 5010Vineri, 9 Ianuarie 2015, 30 de elevi din anul I, AMF, insotiti de prof. Elena Paduraru si Anca Grecu, au avut ocazia sa intre in atmosfera de lucru a unei farmacii cu circuit inchis, Farmacia Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

 

Doamna Ileana Popescu, Farmacist Sef, un om deosebit, dedicat acestei profesii, care lucreaza cu pasiune si pune mult suflet, ne-a prezentat modul in care este organizata farmacia de spital, incaperile ei, precum si programul zilnic.

Citeste mai multe aici

 

 

“ ATELIER DE NUTRIŢIE “ –  ALIMENTAŢIA UNUI STIL DE VIAŢĂ SĂNĂTOS

 

slata avocadoFelicitări câștigătorilor din acest an ai Concursului „Atelierul de nutriție – Alimentația unui stil de viață sănătos, SĂ FIM O ZI OVOLACTOVEGETARIENI”

 

Citeste mai multe aici

 

 

 

 

PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU EXAMENUL DE BACALAUREAT

 

Incepând de luni, 12.01.2015, demarăm programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat. Elevii şi absolvenţii şcolii noastre care doresc să participe la orele de pregătire, se pot înscrie până vineri 9.01.2015, ora 14.00. Cursurile sunt gratuite pentru elevii şi absolvenţii Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.

 

Citeşte mai multe detalii aici

 

 

Sărbători fericite… Feliz Navidad!

DSC 0236La sfârşit de an 2014, în preajma Sărbătorilor Craciunului şi a Anului Nou,  grupuri multe de elevi, coordonaţi de doamnele profesoare Sorina Negrei, Adriana Jerca şi Violeta Zlota, au venit să ne colinde în cadrul Consiliului Profesoral. Din an în an, mai multi şi tot mai talentaţi colindători ne îmbogăţesc sufletele cu urările lor şi cu bucuria pe care o au de a dărui.

„A fost un an bogat, cu multe realizări frumoase, iar anul viitor va fi şi mai bun, după cum ne-au urat colindătorii”, a spus Prof univ. dr. Alexandru Ioan Mincu, Director General al şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. 

Citeste aici mai multe

 

 

Continuam colindatul prin spitale…

 

IMG 20141217 115432In cadrul activitatii Vin colondatorii… azi mai mutle spitale din 
Bucuresti au primit in casele lor corul de elevi al scolii noastre.
Colindatorii nostri au starnit lacrimi de bucurie, de nostalgie si au 
adus un strop de fericire in sufletele pacientilor internati acum in 
prag de sarbatoare, dar si pentru cadrele medicale care ii ingrijesc. A 
fost o atmosfera minunata. Avem deja agenda plina pentru anul viitor :) 
Continuam…

Citeste aici mai multe

 

Vin colindătorii….  (Joi 18 decembrie)

 

IMG 9507Și joi, 18 decembrie, colindătorii noștri au continuat vizitele în spitale, centre de bătrâni și copii, în cadrul unor activități umanitare.  

 

La Școala Specială nr. 7 elevii clasei I K au pregătit 50 pachete cu dulciuri pe care le-au oferit cu mare bucurie copiilor cu nevoi speciale pe care i-am și colindat. Emoția întâlnirii s-a simțit în aer și ca de fiecare dată, lacrimi de bucurie au brăzdat obrazul tuturor. Copii ne-au demonstrat că știu poezii, cântecele sau… lecțiile la fizică! Cei care au răspuns acestei provocări au fost răsplătiți cu jucării. Bucuria lor a fost fără margini”, spune prof Sorina Negrei, coordonatorul activităţii.

 

Citeste aici mai multe

 

O BRAD FRUMOS….

 

DSC 0190Miercuri, 17 decembrie, clasele cele mai harnice şi-au prezentat braduţul de Craciun, spre bucuria tuturor celor participanţi, elevi şi profesori.

Bradul Asistentului Medical, Cls. I C AMG (nr. 3)
Bradul Educatie pentru Sanatate, Cls. I K AMG, (nr. 9)
Bradul Bulgarasul Davila, Cls. III B AMG (nr. 11)
Bradul Farmabrad, Cls. I A AMF (nr.1)
Bradul Davila, Cls. I J AMG (nr. 2)

 

Citeste aici mai multe

 

Vin colindatorii…

 

1În cadrul activităţii  “Vin colindătorii… “, o acţiune a  proiectului educativ extraşcolar „SĂ FIM BUNI DIN CONVINGERE !”, elevii clasei I D AMG , împreună cu profesorii Cristina Costache şi Anca Mihai, au fost  joi, 11-Decembrie a.c. în vizită la Aşezământul Social “Acoperământul Maicii Domnului” din Bucureşti.  Elevii  au cântat  colinde, au oferit  daruri  şi au împărţit  mângâiere  şi multă dragoste persoanelor vârstnice aflate în acest aşezământ.

 

„Zâmbetul acestor oameni calzi a fost cel mai frumos dar primit de Sărbători”, a spus doamna prof. Cristina Costache.

Citeste aici mai multe

 

 

 

Profilaxie și terapie prin mișcare small blue arrow head button

 

 

DSC07642Primul concurs din acest an școlar, organizat de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, a avut ca tematică „Profilaxia și terapia prin mișcare”. 

Scopul urmărit a fost atragerea atenţiei asupra profilaxiei și terapiei prin intermediul mișcării, conştientizarea şi responsabilizarea participanților, dar şi stimularea dezvoltării competențelor și dobândirii aptitudinilor specifice.

Obiectivele acestei activități au vizat: dezvoltarea capacităţii organizatorice a elevilor şi a muncii în echipă și încurajarea activităţilor fizice în scop profilactic / terapeutic.

 

 

 

ARHIVA Vezi aici mai multe stiri

 {aridoc engine=”google” width=”600″ height=”600″}https://www.scoalacdavila.ro/images/stories/2014/selectiecipruoctombrie/selectie.pdf{/aridoc} {aridoc engine=”google” width=”600″ height=”600″}https://www.scoalacdavila.ro/images/stories/2014/selectiecipruoctombrie/tematicaconcurs.pdf{/aridoc}

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 974

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes