Vești bune din Danemarca, de la Conferința anuală European Nursing Module (ENM)! Conducerea Modulului European de Nursing împreună cu membrii prezenți la eveniment au votat ca școala noastră să organizeze conferința din 2024.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a fost prima școală din România care a devenit membru al Modulului European de Nursing – European Nursing Module (ENM), din anul 1999.

Școala este activă în cadrul ENM încă de atunci, organizând anual 3 schimburi de experiență pentru elevi.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a organizat Conferința anuală a ENM în anul 2004, urmând să organizeze și în 2024 această conferință.

De asemenea, reprezentanții școlii noastre au participat anual la conferințele Modulului European de Nursing.

Anul acesta, Conferința Internațională European Nursing Module a fost organizată de Univesitatea VIA Colllege din Silkeborg, Danemarca. Școala noastră a fost reprezentată de prof. dr. Andreea Csolti, director adjunct și de prof. Alina Ioniță, coordonatorul comisiei de Relații și Proiecte Internaționale.

Instituțiile membre și care găzduiesc schimburi ENM sunt reprezentate de: Artesis Plantijn Hogeschool, Haute Ecole de Namur Liège Luxembourg și Karel de Grote University College din Belgia; Plovdiv College of Medicine, Medical University din Bulgaria; University College Absalon, Faculty of Health Education, VIA University College, Departement of Nursing și University College Lillebaelt, Departement of Nursing Education din Danemarca; Laurea University of Applied Sciences și LAB University of Applied Sciences, Lahti din Finlanda; IFSI Virginie Olivier, Centre Hospitalier Sainte Anne din Franța; Avans University of Applied Sciences și University of Applied Sciences Groningen, Departement of Nursing din Țările de Jos; Higher Medical School in Bitola, University St. Kliment Ohridski din Macedonia; Ostfold University College și Sor-Trondelag University College din Norvegia; Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București; Universidad Francisco de Vitoria, Nursing Departement, Universitat Rovira i Virgili și Escuela Universitaria de Enfermeria de Vitoria-Gasteiz din Spania; Orebro University, School of Health and Medical Sciences și Sophiahemmet University din Suedia; Berner Bildungszentrum Pflege și Zurich University of Applied Sciences, Institute of Nursing din Elveția și University of Northampton / Milton Keynes Hospital din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

 

prof. dr. Andreea Csolti

director adjunct

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 134

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes