În cadrul şedinţei de lucru organizate joi, 6.11.2014, de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti cu directorii unităţilor de învăţământ particular din municipiu, Şcoala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a fost reprezentată la cele mai înalte niveluri, de domnul Prof. univ.dr. Alexandru Ioan Mincu, Director General, şi Prof. Daniela Stoian, Director. 
Un punct al ordinii de zi l-a reprezentat constituirea Consiliului Consultativ pentru Învăţământul Particular şi Alternativele Educaţionale, pentru anul şcolar 2014-2015, în cadrul căruia doamna Daniela Stoian, Director al Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” este membru.
 
Acest consiliu consultativ funcţionează în cadrul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, subordonat inspectorului şcolar general adjunct. Acesta poate fi consultat în organizarea şi desfăşurarea procesului de învăţământ, perfecţionarea şi modernizarea procesului de învăţământ, stabilirea activităţilor extracurriculare şi de parteneriat educaţional la nivel municipal şi naţional şi asigurarea şi dezvoltarea unei bune colaborări între unităţile de învăţământ particular.
 
 
„Consider că misiunea acestui Consiliu Consultativ este de a stimula îmbunătăţirea activităţii în învăţământul particular. Urmăreşte modernizarea procesului instructiv-educativ, în scopul compatibilizării  învăţământului românesc cu trepte similare din învăţământul european. Stabileşte, de asemenea, un ansamblu de propuneri valorificând potenţialul existent în rândul domeniilor precum activităţi de perfecţionare, consiliere şi îndrumare. Este un cadru în care 
părerile şi opiniile noastre, ale celor care suntem implicaţi în dezvoltarea învăţământului particular în România, ca o alternativă viabilă pentru sistemul de stat, pot fi transformate în fapte, realităţii„, a afirmat doamna Director Stoian.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 108

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes