Pandemia de COVID-19 aduce schimbări majore și ne obligă să ne adaptăm din mers. ȘCOALA TREBUIE SĂ CONTINUE! Asistenții medicali sunt pioni principali în lupta cu noul virus.

Ați ales o profesie cu mari perspective pe piața muncii din țară și din Europa. Mulți dintre voi ați afirmat încă din prima zi în care ați pășit pe porțile școlii: îmi doresc să fiu asistent medical deoarece vreau să ajut oamenii în suferință! Asta înseamnă că ați descoperit că aveți vocație pentru a practica această profesie.

Dar, este necesar să acumulați informații. Profesia de asistent medical necesită un program de învățare pe tot parcursul vieții. Procesul de pregătire trebuie să continue!

La vremuri noi, trebuie să facem față provocărilor și să ne adaptăm. Responsabilitate și adaptabilitate sunt cuvintele cheie ale acestor zile.

Păstrați contactul cu profesorii voștri! Fiecare cadru didactic va lua legătura cu clasele sale pe toate canalele online: aplicații / platforme educaționale, e-mail, Facebook, whatsapp.

Important este să fim în contact și conștienți că școala trebuie să continue!

Dragi elevi, fiți responsabili! Răspundeți pozitiv eforturilor de a continua cursurile și țineți aproape de profesorii voștri, care vă vor contacta online. Fiți prezenți la strigarea catalogului!

În curând, începem cursurile online!

Rămânem împreună chiar dacă stăm departe!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 143

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes