Au demarat şi schimburile de experienţă din universităţile şi şcolile partenere ENM. Elevii şcolii noastre plecaţi în Belgia şi Spania ne scriu plini de entuziasm despre prima zi a stagiului de practică din programul ENM.

George Niculcioiu și Daniela Chirițoiu – Antwerp, Belgia

Prima zi la Antwerp a fost una de cunoaştere a şcolii gazde şi a elevilor care îi vor însoţi în stagiul de instruire clinică de două săptămâni. George şi Daniela au vizitat de asemenea sălile de demonstraţie din şcoală, unde au avut ocazia să efectueze pe manechine diferite tehnici de nursing.

„În prima seară de cum am ajuns ne-am întâlnit cu ceilalţi colegi din programul ENM, două studente din Norvegia şi un student din Elvetia. Am făcut cunoştinţă şi schimb de informaţii despre sistemele de sănătate, sistemele de învăţământ şi culturile ţărilor noastre. 

Luni dimineaţă, la ora 9 am, fost la universitate şi ne-am intalnit cu Veronique Fromont care ne-a prezentat sălile de curs şi sălile de demonstraţie, după care am rămas alături de studenţi până la ora 3.00 p.m., la curs. Acesta s-a desfăşurat în sala de demonstraţie, unde chiar ai ce să înveţi, mai ales dacă eşti începător. Este o experienţă pe cinste pentru noi!”, spune Daniela Chiriţoiu.

 

Ramona Taus şi Andreea Pamfil – Madrid, Spania

După cum arată şi imaginile, şi în Spania prima zi a schimbului de experenţă a fost una plină de activităţi. Ramona şi Andreea şi-au susţinut prezentarea pe care au pregătit-o în cadrul primei întâlniri cu echipa de profesori şi studenţi ai şcolii gazdă, după care au participat activ la orele de curs ale studenţilor spanioli.

{gallery}stories/2015/ENMBS{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 97

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes