Luni, 11 aprilie, ora 11.00, în sala A1, sediul Viitorului, sunteți invitați la evenimentul de deschidere al proiectului Erasmus+ 
2014-1-FI01-KA102-000279, cu tema „Effective Mobility – Creating Tomorrows Working Life”, în parteneriat cu Ami – Foundation, Amiedu din Helsinki – Finlanda.

În perioada 11.04 – 13.05.2016, timp de 5 săptămâni, școala noastră va fi gazdă pentru doi studenți, Esa Leikkari și Hanna Nybom.

Programul acestora a fost conceput de d-na prof. Aurelia Șova, responsabil  Catedra de Balneofiziokinetoterapie și va cuprinde stagii clinice la Institutul Naţional de Gerontologie şi  

Geriatrie „Ana Aslan”, Centrul de Ȋngrijire şi Asistenţă „Sf. Elena”, HOSPICE Casa Speranţei, Centrul de Zi şi Recuperare Copii cu Handicap  „Harap Alb”.

De asemenea, studenții finlandezi vor participa la cursuri și seminarii susținute de profesori ai școlii, calificarea balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Pe parcursul șederii în țara noastră vor fi însoțiți de elevii școlii, calificarea asistent medical de balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Programul va cuprinde și vizite la obiective turistice, studenții străini având posibilitatea să afle mai multe depsre tradițiile și cultura românească.

prof. Larisa Costin

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 163

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes