NOUTATI DIN PLOVDIV

Andreea Şerban si Claudia Stanciu, eleve Anul I AMF ale şcolii noastre, îşi desfăşoară prima săptămână a stagiului de practică la Medical College Plovdiv, în Bulgaria. „Suntem impresionate de dotarea materială a şcolii. În primele zile ale stagiului am participat la ore de laborator unde am avut ocazia, alături de elevii si profesorii din Medical College Plovdiv, să preparăm diferite substanţe farmaceutice. Vom merge saptamana aceasta si în instruire practică în farmaciile din Plovdiv”, ne-au transmis Andreea şi Claudia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{gallery}stories/2015/Schimb-de-experienta-AMF-Plovdiv{/gallery}

 

 

 

De ziua Europei

 

 

 

Aflate in Bulgaria, in schimb de experienta la Medical College Plovdiv, Andreea Serban si Claudia Stanciu au participat cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai a.c.,  la o parada a steagurilor alaturi de organizatia ESN Plovidv si alti studenti din programul Erasmus+.

 

 
{gallery}stories/2015/Schimb-de-experienta-AMF-Plovdiv-2{/gallery}

 

 

Practica într-o farmacie din Plovdiv 

 

 

„În prima zi a celei de-a două săptămâni a stagiului nostru în Plovdiv, Bulgaria, am fost în vizită într-o farmacie de circuit deschis. Personalul ne-a primit cu multă amabilitate şi ne-a prezentat încăperile farmaciei. A fost o experiență foarte interesantă, deoarece am putut face o comparație între modul de organizare din farmaciile din România și cele din Bulgaria.”

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 93

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes