La sfârşit de an 2014, în preajma Sărbătorilor Craciunului şi a Anului Nou,  grupuri multe de elevi, coordonaţi de doamnele profesoare Sorina Negrei, Adriana Jerca şi Violeta Zlota, au venit să ne colinde în cadrul Consiliului Profesoral. Din an în an, mai multi şi tot mai talentaţi colindători ne îmbogăţesc sufletele cu urările lor şi cu bucuria pe care o au de a dărui.

{youtube}eD-1_AihLrU|550|400{/youtube}

„A fost un an bogat, cu multe realizări frumoase, iar anul viitor va fi şi mai bun, după cum ne-au urat colindătorii”, a spus Prof univ. dr. Alexandru Ioan Mincu, Director General al şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila”. „Rezultatele muncii noastre se văd cel mai bine atunci când elevii noştri devin, după cei 3 ani de şcoala, cei mai buni absolvenţi de pe piaţa forţei de muncă din Europa. Sunt toate semnele că suntem pe calea cea buna şi de aceea vă mulţumesc extraordinar de mult pentru toată dedicaţia şi tot sufletul pe care îl puneţi în această misiune sfântă de educator, misiune sfântă de luptător pentru sănătate.

{youtube}LAsRLIzchz0|550|400{/youtube}

Vă doresc un an cu mult mult bine împreună, să ne atingem misiunile, atât ale fiecăruia dintre noi cât şi misiunea comună a şcolii, să ne simţim bine împreună, să fim mândri de noi, iar 2015 să ne fie un an foarte bun, în care încă o generaţie de elevi să aducă contribuţie la sanatatea Europei!”, ne+a urat domnul Alexandru Ioan Mincu.

De mulţi ani alături de noi, grupul Melos Ton ne-a încântat şi anul acesta cu recitalul de colinde interpretate cu atât de mult har, iar tânăra interpretă de muzică populară din Slobozia, Mălina Paraschiv, ne-a unit prin cântec şi joc, în hore de bucurie.

 {gallery}2014/craciun/33{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 221

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes