Cifrele din primele doua luni ale anului in curs, respectiv 1500 de anunturi de angajare din domeniul Sanatate la nivel national, aduc acest domeniu in topul celor mai ofertante ale momentului, conform unei stiri publicate de Best Jobs.ro.

Numarul locurilor de munca in domeniul sanatatii, in Romania, a crescut cu 69% in primele doua luni ale anului 2013 fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit aceleiasi surse.

Cei mai multi angajatori recruteaza la ora actuala medici specialisti, asistente medicale, dar si farmacisti si reprezentanti medicali. In Bucuresti, unde numarul anunturilor a urcat cu 32%, la 376 anunturi in primele doua luni, se cauta cel mai des medici de familie si reprezentanti vanzari, insa, in ultima vreme, piata muncii s-a deschis si pentru alte categorii de profesionisti ce activeaza in domeniul Sanatate. Astfel, la mare cerere sunt si cei cu diploma de kinetoterapeut, analist laborator, nutritionist sau oftalmolog.
 „Cresterea puternica a job-urilor in Romania arata ca suntem pregatiti sa aducem acasa cadrele medicale ce profeseaza peste hotare, mai ales in contextul in care numarul job-urilor in strainatate a stagnat in intervalul mentionat anterior”, afirma reprezentantii Best Jobs.
De asemenea, si numarul anunturilor pentru job-uri in 
farmacii a urcat cu 53%, in timp ce stomatologii si-au gasit cu 50% mai multe job-uri anul acesta, fata de anul trecut.
In ceea ce priveste cererea, in ultimele 30 de zile si-au actualizat CV-ul aproape 400 de medici, in timp ce numarul farmacistilor care isi cauta activ un loc de munca la ora actuala ajunge la 800 de persoane, in toata tara, mai aflam de pe site-ul Best Jobs.ro.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 71

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes