Luana Ibacka vorbește despre Femeia Modernă la Clubul Absolvenților Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”

CÂND? MIERCURI, 9 MARTIE LA ORA 12:00

UNDE? SEDIUL DIN PIAȚA VALTER MĂRĂCINEANU NR. 1

Clubul Absolvenților Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” vă invită miercuri, 9 martie, la ora 12:00, pentru a participa la evenimentul Sănătatea Femeii Moderne. 

Invitata noastră de onoare, Luana Ibacka, va împărtăși elevilor și absolvenților noștri informații utile privind modalitățile de accesare și menținerea sănătății și feminitații – atribute cheie în dezvoltarea fiecărei femei. 

Luana Ibacka este una dintre cele mai efervescente femei realizatoare și prezentatoare de emisiuni legate de cunoașterea și educarea minții. Luana a participat la zeci de congrese medicale, seminarii și cursuri științifice legate de sănătatea fizică și psihică umană, iar recent a absolvit un curs de trainer/ comunicator internațional în medicină estetică biologică.

Evenimentul se adresează îndeosebi absolvenților noștri, dar și elevilor actuali ai școlii care doresc să aibă acces la dezvoltarea personală prilejuită de activitățile clubului.

Așadar, toți cei interesați de perspectiva unei eficiente abordări a sănătății nostre emoționale, sunteți așteptați pentru a purta un dialog deschis pe tema:

Sănătate vs. Feminitate.

Vă așteptăm cu drag!

Înregistrarea se va face prin email trimis către: adriana.paunescu @ scoalacdavila.ro

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 209

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes