Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 1 – 5 iunie, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. Invitatul de Onoare al acestei ediții va fi Japonia.     
Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și al Ambasadei Japoniei din București.

Programul de vizitare va fi următorul:          
• miercuri, 1 iunie — 10:00 – 20:00;   
• joi, 2 iunie — 10:00 – 20:00; 
• vineri, 3 iunie — 10:00 – 21:00;       
• sâmbătă, 4 iunie — 10:00 – 21:00;   
• duminică, 5 iunie — 10:00 – 20:00;  
Intrarea este liberă!

 Editurile au pregătit reduceri spectaculoase și lansări în prezența autorilor, care vor acorda și autografe.       
 Invitatul de Onoare, Japonia, promite o revelație culturală în cele cinci zile de program Bookfest 2022         .
 Peste 400 de evenimente, de la lansări de carte şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive pentru copii, îi așteaptă pe cititorii dornici să participe la un Salon de Carte lipsit de restricțiile din ultimii doi ani. Evenimentele pentru copii vor fi vedetele primei zile a Bookfest, 1 iunie, printr-o fericită coincidență atunci serbându-se și Ziua Copilului.

Bookfest este cel mai important Salon de Carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională marcantă.
La ediția anterioară a Salonului Internațional de Carte Bookfest (București, 29 mai – 2 iunie 2019) au fost prezenți peste 150 de expozanți. Invitatul de onoare de atunci a fost Marea Britanie.
La edițiile internaționale din anii anteriori țările invitate au fost: Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Republica Cehă, Israel, Suedia și Statele Unite ale Americii.

Salonul de Carte Bookfest are ediții locale în Timișoara, Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Iași, Brașov și o altă ediție internațională la Chișinău.

sursa: www.bookfest.ro 

 

 

prof. Raluca Brad

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 149

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes