Parteneriatul public – privat, menit să genereze schimbări pozitive în învățământul din mediul rural, semnat între școala noastră și Școala Gimnazială „Dr. Mioara Mincu” din Conțești (jud. Dâmbovița) a continuat și astăzi, 28 martie 2018, prin prezentarea mai multor teme din domeniul educației pentru sănătate de către cadre didactice și elevi ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, cu ocazia Săptămânii „Școala altfel”.

Cu ocazia acestei activități, Fundaţia „Dr. Mioara Mincu” a oferit în dar fiecărui elev participant rechizite personalizate și dulciuri.

( prof. Cristina Costache )

 

„În perioada 26 – 30 martie 2018, învăţământul românesc experimentează din nou programul „Să știi mai multe, să fii mai bun! Școala altfel!”, program ce constă în derularea la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ a unui orar special format din activităţi cu caracter non-formal.

Programul și-a propus implicarea, deopotrivă, a elevilor şi a cadrelor didactice, în activităţi nonformale, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extraşcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Una dintre activitățile desfășurate în această săptămână continuă tradiția școlii noastre de a colabora cu Fundația Umanistă „Dr. Mioara Mincu” și cu Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București. Astfel că, împreună am desfășurat activitatea „Sănătatea, bunul cel mai de preț!”, care a constat într-o serie de prezentări și demonstrații susținute de profesorii și elevii prestigioasei școli. Elevii școlii noastre au participat, ca de fiecare dată, cu entuziasm la aceste activități, îmbunătățindu-și cunoștințele în domeniul educației pentru sănătate”.

( prof. Alina Mihaela Radu, Responsabil Programe și Proiecte școlare și extrașcolare, Școala Gimnazială „Dr Mioara Mincu”, Conțești )

 

„Am fost astăzi în fața voastră, împreună cu profesori și elevi ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, pentru a vă transmite informații despre educația pentru sănătate.

Am observat că v-au interesat temele prezentate și mi-a plăcut felul în care ați interacționat cu echipa școlii noastre, precum și faptul că ați fost activi și atenți.

Fiți mereu preocupați de sănătatea voastră pentru că dacă sunteți sănătoși veți putea avea performanțe școlare și veți reusi să vă atingeți toate țelurile propuse!

Mulțumim conducerii Școlii Gimnaziale „Dr Mioara Mincu” din Conțești pentru primirea călduroasă și organizarea acestei activități!”

( prof. Anca Grecu – Director adjunct al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” )

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 49

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes