Nicoleta este elevă a școlii noastre, în anul I, calificarea AMG, în clasa I G AMG, unde învață și soră ei geamănă, Ionica Despa. Au venit împreună la Şcoala „Carol Davila” pentru a-şi urma visul de a deveni asistente medicale, să ofere îngrijire celor aflaţi în suferinţă. Iar acest spirit de a ajuta a determinat-o pe Nicoleta să participe la multe dintre activităţile de voluntariat alături de colegii şi de profesorul ei diriginte, doamna Violeta Zlota.
Iată însă că în urmă cu 2 luni, la numai 20 de ani, Nicoleta  a fost diagnosticată cu proliferare tumorală și noduli tumorali pelvini cu punct de plecare neprecizat (carcinom). După numeroase analize și vizite la medici din România, unde nu a aflat niciun diagnostic concret și nu i-a fost prescris niciun tratament, familia sa a hotărât să o ducă la o clinică din Turcia. În urmă unei investigații, doctorii de acolo i-au spus că are numeroase celule canceroase maligne în zona abdominală și că trebuie să facă și alte investigații, însă pentru asta are nevoie de 7000 euro, bani de care, din păcate, nu dispune!!!
În aceste momente, Nicoleta are nevoie de noi să îi fim aproape în lupta pe care o va avea de dus cu boala. Cu siguranţă, dragostea noastră are o putere vindecătoare pe care i-o putem da!  
Desigur, orice sumă pe care o puteți transfera în conturile de mai jos este binevenită, pentru a putea efectua următoarele investigaţii:
 
RO52BRDE190SV17225081900 – BRD Despa Nicoleta
RO75RNCB0738119192100001 – BCR Ana Despa
Orice alte informatii le puteti afla la 0741089448/ 0744481233

Haideţi să fim alături de Nicoleta, să se facă bine!!!

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 96

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes