Săptămâna Școala ALTFEL, respectiv miercuri, 20 aprilie 2016, prof. Eugenia Petrescu împreună cu echipa de voluntari a clasei I_J AMG (elevele Deaconescu Bianca și Raducu Ionela) instruită de prof. Raluca Brad, au explicat și au efectuat demonstrații de acordare a primului ajutor în diferite situații de urgență.

Echipele de liceeni coordonate de prof. de biologie Lazăr Maria-Otilia au avut ocazia de a-și etala cunoștințele și priceperile dobândite participând la concursul „Să fii mai pregătit pentru sănătate”. Competiția s-a bucurat de aprecierea cadrelor didactice ale liceului care au asistat la eveniment: Maria-Otilia Lazăr, Viorica Popescu, Lucia Moldoveanu, Daniela Ionescu, Alina Mihalache, Dalia Brașoveanu și Roxana Petre.

Liceenii participanți au fost răsplătiți cu diplome și premii din partea Școlii Sanitare Postliceale Carol Davila. Premiul I a fost acordat echipei formate din elevele GeorgianaIoniță și Anca Gaspar. Elevii Mihai Cruceru și Ionela-Malvina Stancu au obținut premiul II, iar Alexandra Nechifor și Ali Bilal au primit premiul III.

prof. Eugenia Petrescu

{gallery}stories/2016/benjaminfranklin{/gallery}

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 245

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes