Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a prilejuit o nouă întrevedere a reprezentanților Rețelei de Sănătate REGINA MARIA cu elevii și absolvenții noștri. În deschiderea evenimentului, doamna director adjunct, prof. Anca Grecu, a punctat rolul parteneriatelor încheiate de către școală cu clinicile private, rol care simplifică eforturile elevilor în obținerea unui loc de muncă.

De-a lungul întregii prezentări, Andreea Nistor (Business Development Specialist), Dan Șerbănoiu (Specialist Recrutare și Coordonator Activități Academice) și Nicoleta Diaconu (Manager Recrutare) au evidențiat preocuparea companiei în a-și manifesta grija față de angajații și clienții săi. În acest sens, REGINA MARIA se preocupă constant pentru o integrare holistă a tuturor serviciilor medicale oferite.

 

În prezent, Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA deține, în București și în țară, 45 de locații proprii, 13 centre de imagistică, 20 de laboratoare medicale, 6 spitale, 2 maternități, 8 campusuri medicale, o bancă de celule stem, 57 de cabinete on site și 180 clinici partenere. Toate aceste locații oferă oportunități de agajare absolvenților noștri, în funcție de domiciliu și de localitatea de proveniență.

 

Pe lângă grija pentru confortul angajațiilor săi, Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA se preocupă constant și intens pentru dezvoltarea profesională a specialiștilor. În acest scop, a fost creată și Academia de Asistenți Medicali REGINA MARIA, un program dedicat de instruire și dezvoltare profesională.

Misiunea Academiei de Asistenți este de a veni în sprijinul specialiștilor debutanți, pasionați și motivați de domeniul ales, contribuind la conturarea reală a unui profil al asistentului medical conștient de valoarea și importanța sa în relația cu pacientul.

În Academie, o echipa formată din 15 traineri este preocupată să ofere debutanților o supraspecializare într-unul din domeniile de nursing. Pregătirea profesională din Academie durează aproximativ 2 luni și este remunerată financiar, realizându-se în cadrul unui contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Programul presupune parcurgerea a 130 de ore de practică, a 200 de ore de experiență directă cu pacienții REGINA MARIA și a unor cursuri indispensabile de lucru în echipă și de comunicare empatică. Asistenții din Academie execută manevre, învață să folosească echipamentele medicale necesare secțiilor și specialităților medicale (de la EKG și defibrilator, până la aparate complexe, de ultimă generație) și cum să opereze sistemele online ale companiei.

 

Dacă ești în anul III și deții Diploma de Bacalaureat, poți trimite deja CV-ul la adresa academiadeasistenti@reginamaria.ro. Vor urma, în ordine, selecția candidaturilor, interviul, testul grilă și oferta condiționată.

Angajarea propriu-zisă, prin semnarea contractului individual de muncă, va putea avea loc numai după promovarea pașilor mai sus amintiți și după obținerea Certificatului de Competență Profesională, până cel târziu în Septembrie 2018.

Înscrie-te, Testează-te, Angajează-te!

 

Prof. Adriana Păunescu

Responsabil Comisie de Monitorizare a Inserției Absolvenților pe Piața Muncii

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 57

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes