Ramona VasileEleva Anul I, calificarea Asistent Medical de  Balneofiziokinetoterapie si Recuperare

„Deviza mea este Progresul”

Numele meu este Ramona Daniela Vasile, fosta eleva a Liceului Teoretic Benjamin Franklin din Bucuresti profil real, filiera matematica-informatica.

A fost un an greu pentru toti cei care au avut de infruntat bacalaureatul, ma numar printe ei. In ciuda deziluziei am invatat sa caut drumul cu zale aurite. Scoala Sanitara Postliceala „Carol Davila” reprezinta calea fagaduintei catre o cariera biruitoare in sistemul medical care in tara noastra, se cutremura. Dar sunt optimista si consider ca se poate face o diferenta oriunde, oricand si in orice domeniu.

Consider ca experienta mea in materie de informatica, biologie si chimie ma va ajuta in acesti 3 ani si mai mult decat atat, se va materializa. In sistemul sanitar satisfactia vine din placerea de a ajuta si de a bifa progresul in viata unei persoane. Deviza mea este progresul si consider ca optimismul meu reprezinta un avantaj de care voi profita.

Urmaresc sa cladesc relatii profesionale si de prietenie cu toti colegii mei, sub indrumarea atenta a profesorilor nostri sunt convinsa ca voi birui. Iar in viitor, sa devin o adevarata profesionista pentru pacientii pe care ii voi avea, iar insanatosirea lor v-a fi o satisfactie si un progres pentru mine.

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 154

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes