Pe parcursul derulării probelor examenului de bacalaureat, echipe formate din cadre didactice și elevi discută cu numeroși liceeni despre oferta educațională a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” și despre oportunitățile pe care le oferă pentru dezvoltarea unei cariere de succes în domeniul asistenței medicale.

Absolvenții de liceu sunt, de asemenea, încurajați  pentru a promova acest examen de maturitate.

 Elevii noștri participă voluntar la promovarea Educației pentru Sănătate, la orientarea tinerilor absolvenți de liceu către profesia de asistent medical, într-un moment în care sistemul sanitar din Europa are nevoie, mai mult ca niciodată, de cadre medicale bine pregătite. Sunt discuții despre specificul profesiei, despre activitățile din şcoală, despre un viitor mai sigur.

Întreaga echipă, elevi și cadre didactice, sunt uniți de dorința comună de a continua ţelul doamnei Dr. Mioara Mincu, fondatoarea Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”,  acela de a dezvolta şi profesionaliza Educaţia pentru Sănătate.

Una dintre echipe a fost formată din elevi de la clasa II C – AMG: Ștefania Gabriela Diaconu și Ioana Teodora Ciobanu, sub îndrumarea prof. coordonator Anca Mihai.

„Vă așteptăm în echipa și familia Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, unde veți avea parte de profesori excepționali, practică în cele mai cunoscute spitale ale capitalei și o carieră de succes în domeniul medical după terminarea școlii!” – au afirmat elevele noastre.

Mult succes tuturor liceenilor care susțin probele examenului de Bacalaureat!

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 111

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes