Pe parcursul derulării probelor examenului de bacalaureat, echipe formate din cadre didactice și elevi au discutat cu numeroși liceeni despre oferta educațională a Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” și oportunitățile pe care le oferă pentru dezvoltarea unei cariere de succes în domeniul asistenței medicale.

Absolvenții de liceu au fost de asemenea încurajați  pentru a promova acest examen de maturitate.

Au fost discuții despre specificul profesiei, despre activitățile din şcoală, despre un viitor mai sigur.

 Elevii noștri participă voluntar la promovarea educației pentru sănătate, la orientarea tinerilor absolvenți de liceu către profesia de asistent medical, într-un moment în care sistemul sanitar din Europa are nevoie, mai mult ca niciodată, de cadre medicale bine pregătite.

Întreaga echipă, elevi și cadre didactice, sunt uniți de dorința comună de a continua ţelul doamnei Dr. Mioara Mincu, fondatoarea Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”,  acela de a dezvolta şi profesionaliza Educaţia pentru Sănătate.

 

Una dintre echipe a fost formată din elevi de la clasa I C – AMG: Liana Mihaela Boancă (Meftah), Nicoleta Elena Călin, Ștefania Gabriela Diaconu și Sebastian Andrei Popovici, sub îndrumarea prof. coordonator Anca Mihai.

„Am avut în aceste zile deosebita plăcere să participăm la frumoasa acțiune de promovare a școlii și a educației pentru sănătate. Am fost încântați de oamenii pe care i-am întâlnit la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu”, Colegiul Tehnic Energetic și Colegiul Tehnic Media. De asemenea, am interacționat cu oameni frumoși, întâlniți în Parcul Herăstrău, Piața Victoriei, Piața Universității și Piața Unirii, care și-au rupt din timpul personal pentru a ne asculta, mulțumi, zâmbi și încuraja în demersul nostru.

 Mulțumim dirigintei noastre, doamna Anca Mihai, și școlii pentru această experiența oferită.

 Împreuna vom depăși această perioadă dificilă. Vă așteptăm în echipa și familia Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”, unde veți avea parte de profesori excepționali, practică în cele mai cunoscute spitale ale capitalei și o carieră de succes în domeniul medical după terminarea școlii!” – a afirmat Liana Mihaela Boancă (Meftah),  eleva clasei I C – AMG.

 

prof. Raluca Brad

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 253

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes