Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a dorit să aducă veștile despre beneficiile de a fi asistent medical, pregătit de școala noastră, și liceenilor din Răcari și Titu, județul Dâmbovița. Liceul Teoretic „Ion Ghica” din Răcari, Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion” și Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” din Titu ne-au primit cu brațele deschise, într-o atmosferă veselă și caldă.

La întoarcerea în București, ne-am bucurat împreună cu elevii Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” de o nouă generație de adolescenți care își doresc să calce pe urmele lui Florence Nightingale.

Liceenii ne-au invitat să participăm și la activitățile din Săptămâna Verde cu prezentări despre un stil de viață sanogen, igiena personală, activități care să îmbunătățească stilul de viață modern, câteodată haotic.

Le-am vorbit și despre parteneriatul pe care școala noastră l-a dezvoltat cu rețeaua medicală Medicover, care aduce un plus în viitorul elevilor, asigurându-le atât susținerea financiară în ultimul an de studiu, cât și un loc de muncă stabil, la standarde de top.

 

prof. Mara Roxana Tamaș

prof. Alice Ragazan

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 399

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes