La Colegiul Tehnic Energetic din Bucureşti a avut loc o nouă activitate din cadrul Proiectului Regional „Învăţaţi să ajutaţi!”.

Echipa şcolii, formată din prof. Anca Mihai, prof. Cristina Costache, dar şi elevi din anii II B şi II C, calificarea asistent medical generalist, a fost primită cu foarte mare interes de elevii din cadrul colegiului.

Peste 100 de liceeni (clasele IX – XII) s-au familiarizat cu activitatea unui asistent medical şi au avut posibilitatea să pună întrebări şi să afle mai multe informaţii despre această profesie pe care pot alege să o urmeze după finalizarea studiilor liceale.

Au fost prezentate oferta educaţională a şcolii şi două teme de actualitate în rândul adolescenților: „Alimentația – Prieten sau dușman” și „Efectele consumului de alcool”.

Elevii liceeni au fost foarte interesaţi să afle informaţii noi despre temele prezentate.

Activitățile pe care școala noastră le-a desfășurat în ultimii ani împreună cu liceele bucureștene și din județele limitrofe vin în sprijinul elevilor care doresc să opteze pentru o profesie frumoasă și foarte căutată pe piața muncii. Un parteneriat cu tradiție este și cel cu Colegiul Tehnic Energetic.

Cu ocazia acestei activități, doamna Emilia Vasilescu – profesor și instructor Educație școlară – și doamna Carmen Anghel – profesor și inginer – ne-au adresat câteva cuvinte. Vă mulțumim pentru gândurile frumoase și pentru buna colaborare!

 

 

prof. Raluca Brad

 

 

 

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Afișări articol: 527

Spune si altora despre asta, alege platforma!

Unica școală din România membră European Nuring Module din 1999

Ghidul Școlii – 2022

Portalul Mobilitatii Europene

Alte știri de interes